Kanie Mansion
2 posters
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu conteaza. Tot te considera parte din familie. ii zice si se ridica in picioare, uitandu-se dupa ea. Era asa fericita ca pisica e iar in toate puterile.
Dede- Admin
Meow. Mă bucur. Crezi că nu voi mai apărea după ce te trezești. o întreba normal, după merge înapoi la brunetă.
Eu ştiu? apoi ridică din umeri şi o urmăreşte prin grădină. Ar fi vrut atât de mult să mai stea cu ea, să o ia şi să o iubească, dar îi plăcea ân acelaşi timp şi să o vadă sărind de colo-colo în toate puterile. Ultimul an din viaţa pisicii fusese dureros pentru stăpână, să-şi vadă pisicuţa aşa de neputincioasă.
Dede- Admin
Meooow. și sare în brațele ei și să o lingă. Da, o iubește pe brunetă foarte tare și chiar nu voia să se despartă de ea. A dat raiul pt a sta cu ea. Iar asta nu e puțin lucru.
Până la urmă ce faci aici? o întreabă totuşi curioasă şi o ţine cu ambele mâini la pieptul ei.
Dede- Admin
Meow. Am venit să te vizitez. Nu am suportat gândul că voi pleca de lângă tine și așa am venit aici. și se face comodă și toarce la stăpâna ei.
Da? Păi cum ai reuşit? continuă să o întrebe în acelaşi timp în care o tot alintă în braţe.
Dede- Admin
Meow. La judecata de apoi, Dumnezeu mi-a arătat raiul. După ma întrebat unde vreau să merg. Am zis imediat că vreau înapoi la tine.Dar din păcate nu pot să fiu înapoi în trupul meu. Că e îngropat deja... zice micuța pisică normal. Adora când bruneta o alinta.
Atunci bruneta tresare. Ei, şi? Îl dezgropăm! E într-un coşciug, neatins, nu e nici o problemă! sare repede să zică şi priveşte pisica în ochi. Ar fi fost în stare să facă orice să o recapete.
Dede- Admin
Nu... Trupul meu e prea bătrân... Chiar dacă m-ar învia, aș trăi ca în ultimul an. Să mă simt grea, fragilă, fără putere....Iar eu nu vreau să îți fiu o povară... îi spune pisica pe un ton mai trist. Că da, și ei ia fost greu în ultimul an.
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100