Kanie Mansion
2 posters
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100
Re: Kanie Mansion
Până la urmă ajunge să se gândească la asta detaliat şi roşeşte iar toată. Îşi duce involuntar o mână între picioruşe, sub rochie şi încearcă să se maseze.
Dede- Admin
Ce perversă e. Fix ca Zaphine. Allan nu prea visa la prostii. Ci doar la cum ar fi să fie el rege. Ar da o lege anti mâțe.
Şi Aurora până la urmă se udă bine şi e toată caldă dar nu mai suportă. Trebuie să-i zic...Parcă mă paşte vinovăţia că nu i-am spus.. şi se ridică repede din pat, iese din cameră, asigurându-se că nu e nimeni şi pleacă în camera lui Allan. Cred că e bine că doarme.. îşi zice apoi dă rochiţa jos, rămânând în lenjerie intimă şi se pune în pat peste el. Acum...Cum îl trezesc?
Dede- Admin
Ghinionul ei e că nu mai visează la bezele. Că e sătul de ele. Totuși vrea să ia ceva în brațe. Așa că o ia pe ea în somn.
Aww, durul are nevoie de afecţiunee. Şi cu asta are şi ea un impuls şi zice la urechea lui, pe o tonalitate normal dar puţin mai timidă aşa. A-Allan, trezeşte-te, te rog.
Dede- Admin
Și cum e adormit de puțin timp, se trezește. Ăăă, cine mă deranjează? se plânge el urâcios, cu ochii încă închiși.
Persoana pe care ai luat-o în braţe. răspunde şi ea mai cu tupeu, că doar aşa putea cu el.
Dede- Admin
Și eu care credeam că e o pernă.. și cască lung și deschide ochii. Rupe îmbrățișarea. Ce e așa important de mă trezești?
Ea se ridică înapoi şi stă ... capră (practic), peste el, cum stătea şi înainte. Ieri seara...La cabană...Visai bezele. îi zice ruşinată şi simte că iar se încălzeşte. Aşa că m-ai luat de fund, începând să îl mângâi şi ai băgat mâna sub chiloţei.. povesteşte rar şi încearcă să evite detaliile. Apăsând.
Dede- Admin
Se rușinează pt moment. Că nu s-a așteptat. Dar revine repede. Zâmbește pervers și apucă fundul cu palmele. Îmi amintesc.. și cam minte aici. Așa era, nu? și o strânge și masează fundul ei.
Page 88 of 100 • 1 ... 45 ... 87, 88, 89 ... 94 ... 100