Kanie Mansion
2 posters
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi ei îi era mult mai drag de el. De când ne-am sărutat aseară am început să te privesc şi ca un bărbat, nu numai fratele meu. Iar ce ai făcut azi promit că nu o să uit. şi îl sărută iar, pasional.
Dede- Admin
Și el o sărută pasional. O ia de mână și o mută la pieptul lui, ca ea să îi simtă inimioara cum bate tare pentru ea.
Se pare că bătaia arţăgoasă a lui Allan i-a apropiat şi mai mult. Dacă ar ştii blondul, s-ar da cu capul de perete probabil. Aurora rupe sărutul şi pune capul lui pe sânii ei, să se liniştească. O să stau aici cu tine până îţi revii.
Dede- Admin
Bine.Te iubesc. îi spune brunetul ce se face comod pe pieptul ei,ba chiar pune urechea acolo ca să îi asculte inima.
Acum zâmbeşte şi se sprijină şi ea de perete, stând cuminte acolo. Păcat că pe ea nu o învăţase Hans vraja aceea de vindecare când l-a învăţat şi pe Allan ca să îl poată ajuta acum..
Dede- Admin
Eh,o va învăța când îi va cere. După un sfert de oră își revine și se dă jos de pe ea. Se simțea mai bine. Mersi. îi zâmbește cald și întinde mâna ca să se ridice .
Şi se ridică amândoi apoi Aurora îl strânge de mână. Uitase că trebuia să vorbească cu mama ei, uitase de tot. De asta Zaphine intră furioasă în bucătărie peste ei. Acum eşti şi nesimţită şi te faci că nu auzi când te chem? o întreabă supărată pe Aurora. A intervenit ceva, mama.. răspunde calmă.
Dede- Admin
Iar brunetul se conformează și îi dă drumul. Se gândea că e ceva privat între ele două.Așa că dă să plece.
Dar Zaphine îl opreşte imediat. Am auzit că se poate să fie însărcinată cu tine aşa că îţi acord o şansă. UNA SINGURĂ. Şi anume un turnir. O să te duelezi cu ceilalţi doi pretendenţi. Dacă îi baţi, o ai pe Aurora. Dacă nu, rămâne cu câştigătorul. Nu vreau un tăfălău pe tronul regatului meu. zice hotărâtă. Aurora este foarte mirată că mama ei îi acordă o şansă lui Hans dar se cam teme că nu ştie puterea celorlalţi doi.
Dede- Admin
Iar el o ia pe Aurora de mână și se pune față în față cu Zaphine. E foarte serios și o privește în ochi. OK,s-a făcut. Când e?
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100