Kanie Mansion
2 posters
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și așa trec orele și se ajunge să se facă dimineață. Allan se trezește primul. Știa că Cecilia nu trebuie să stea prea timp aici și să o aducă acasă. Că da.
Se trezeşte şi ea că îl simte că se mişcă şi îl ia în braţe încă adormită, ducând nasul la gâtul lui.
Dede- Admin
Iar el o mângâie pe cap și așteaptă să se trezească. Că e cam lipicioasă dimineața asta. Dar nu îl deranjează.
Păi era mai relaxată că însfârşit au făcut-o. În ultima perioadă fusese foarte stresată de la asta. Până la urmă deschide ochii şi îi zâmbeşte. Neaţa.
Dede- Admin
Bună dimineața și ție, regină. îi spune Allan mai tandru și o pupă scurt pe frunte.
Fata se bucură şi se alintă acolo, dar nu prea mult. Se ridică în fund şi se întinde. Bănuiesc că o să trebuiască să mă duci înapoi, nu?
Dede- Admin
Da, te voi duce astăzi. Dar nu te voi grăbi. Te las puțin să vezi mai mult cum e la mine acasă. Bine, asta dacă vrei. și se uită la ea normal.
N-am nimic împotrivă, atâta timp cât nu află şi cele cu care eşti tu, ştii. apoi ridică din umeri. Bella ar fi făcut o ceartă mare dacă Allan venea cu o altă fată.
Dede- Admin
Păi fix din acest motiv eu nu o să te duc în locurile în care ele frecventează de obicei. spune sigur pe el.Dar asta nu mai contează. Cred că îți este foame. Ce ar fi să mâncăm? și se ridică în picioare și întinde mâna.
Da, ok. răspunde apoi îl ia de mână. Se ridică din pat şi merg spre bucătărie amândoi.
Dede- Admin
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100