Kanie Mansion
2 posters
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu știu în ce lume ciudată sunt,dar aici Shirley nu mă recunoaște. Ciudat. spune brunetul ce o urmărește pe fată. Că în vis el mai are puterile lui și da.
Fata intră în grabă în clasă şi încearcă să pară normală. Vrea să îşi revină şi doar să se pregătească de oră.
Dede- Admin
Iar băiatul stă afară la o cafenea și așteaptă acolo. Că doar nu e un ciudat ca să fugă după ea în școală,logic.
Şi se face pauză aşa că ea merge cu o fată la magazin să îşi cumpere ceva de mâncare.
Dede- Admin
Așa că de acolo brunetul merge după ea. O recunoaște chiar dacă e mică . Aici ești. Ce ai pățit de ești copilă?
Fata îi recunoaşte vocea şi se sperie iar. N-Nu mă mai urmării! zice ruşinoasă. În ochii ei, el era un pedofil. Fata cu care era însă era mai tupeistă şi se răţoieşte la el Auzi pedofilule, ia pleacă de aici sau chemăm poliţia!
Dede- Admin
Ce pedofil visezi pramatie mică? spune urât și se strâmbă la ea. Și tu de ce te prefaci că nu mă cunoști?
Dar nu mă prefac! V-am zis că nu vă cunosc! spune mai autoritar, deşi îi vorbea ca de la un copil la un adult, căci, ei bine, el arăta de vreo 30 şi ceva de ani, dublul ei.
Dede- Admin
Să nu îmi spui că ma dus iar într-un univers și a uitat memoria că nu știu ce îi fac. Probabil am călătorit iar pe undeva și ai uitat memoria.. zice Izaya mai mult pt el.
Bruneta însă se satură de conversaţie şi vrea să plece mai repede în clasă. Nu ştiu despre ce vorbeşti, sincer. apoi merge repede să îşi ia nişte covrigi.
Dede- Admin
Page 31 of 100 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 65 ... 100