Kanie Mansion
2 posters
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Hă? Tu ești Shirley Kanie. Soția mea cu care avem 3 copii. Ce nu înțelegi prin asta? spune deja supărat.
Sunt Shirley Readly! Acum lasă-mă în pace. spune şi începe să o ia la fugă spre casă, că îi era frică de el acum. Voia să ajungă cât mai repede acasă şi să ştie că nu mai e el.
Dede- Admin
E supărat foc . Dar pt moment o lasă în pace. Că vede că așa nu se ajunge nicăieri. Dacă am călătorit în alt univers ,de ce îmi amintesc tot? Ceva e putred aici. spune gânditor.
Aşa fata ajunge acasă şi se simte mult mai în siguranţă de data asa. Nu le zice nimic părinţilor, ci doar mănâncă, merge să se schimbe în pijamale şi se culcă.
Dede- Admin
Așa că bărbatul se cară acasă și începe altă zi. Văd că în mod direct nu reușesc nimic, ce ar fi să îi amintesc în alt mod. se întreba în timp ce ia micul dejun.
Shirley îşi făcea nişte teme că seara trecută fusese prea obosită. Începea orele la 12 deci avea destul timp.
Dede- Admin
Iar brunetului ia venit ideea de a refolosi ,,metoda Pierre" , adică să se facă puști pt a se apropia de ea la școală. Doar că în loc de franțuz,doar e el varianta de 16 ani. Poate va funcționa așa,sper...
Ea merge la şcoală liniştită. Deja nu se mai gândea la Izaya, chiar dacă era visul lui. Era preocupată mai mult de testul pe care îl avea în a doua oră.
Dede- Admin
Iar ca să fie înregistrat la liceu, Izaya a făcut o clonă normală care o folosește pe post de părinte și totul e bine mersi. A spionat fata și știe la ce clasă e. Și cum e prima oră,dirigintele îl prezintă pe băiat. Și da, folosește vechiul său nume de familie,Orihara.
- Spoiler:
Last edited by Danu on Sat Oct 15, 2016 4:32 pm; edited 3 times in total
Şi ca să o prezentăm şi pe Shirley, ea era mai ciufulită şi aiurită, dar tot brunetă cu părul foarte lung. Stătea în bancă şi se uita cu o faţă neutră la băiatul venit, de parcă îi părea că mai dăduse de el, chiar foarte recent. Era de la aura lui, dar oricum nu îl recunoştea pe deplin.
- Spoiler:
Dede- Admin
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100