Kanie Mansion
2 posters
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ăhm,mă mai ți mult? spune puțin urâcios. Că de,să nu semene ca și comportament ca cel de ieri .
Fata tresare şi îi dă repede drumul la mână. S-Scuze. apoi se întoarce ruşinată la bancă la ea. God, nu trebuia să fie aşa urâcios.
Dede- Admin
Iar el stă bine mersi la banca lui. Știe că în general bruneta este atrasă puțin de cei care o refuză. Așa că se va comporta așa .
Şi ea îşi revine şi activează ''bitch mode'' în care e indiferentă şi se arată dezinteresată. Vine profesorul şi încep lucrarea, iar ea parcă scrie cel mai rapid.
Dede- Admin
Iar ca să se apropie puțin de ea,trage ochiul la testul ei și copiază ideile principale la întrebările pe care nu le știe. Că de,de aici Akame are faza cu copiatul. Dăh.
Normal că Shirley observă dar nu-i zice nimic. Îşi vede de foaia ei şi după ce termină, o întoarce cu partea nescrisă în sus, ca să nu mai copieze netrebnicul nimic.
Dede- Admin
Heei,nu lași și tu puțin foaia să pot copia? îi zice puștiul în șoaptă când nu e profesorul atent .
I-auzi. Şi eu cu ce mă aleg? îl întreabă mai şiret, cu un mic zâmbet malefic pe buze.
Dede- Admin
Ăă,îți cumpăr un prânz,ok? spune în continuare normal. Că doar nu putea să zică de sex sau ceva ce duce la sex pe o puștoaică, dăă.
Mă scoţi la prânz. Nu mi-l cumperi aşa simplu şi gata. îl rectifică îngâmfată apoi întoarce foaia şi o dă mai la marginea băncii ca să vadă mai bine.
Dede- Admin
Page 35 of 100 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 67 ... 100