Kanie Mansion
2 posters
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ce să zic, mă bucur pentru tine. Să vă țină. spune roșcata încă supărată după ziua de ieri. Săraca.Jimin ajunge și el la clasa lui și se comportă în mare parte normal.
Da' tu ce-ai? S-a întâmplat ceva? întreabă totuşi curioasă. Nu ştia de faza cu Izaya şi na.
Dede- Admin
Am ieșit cu Izaya ieri și l-am îmbătat.L-am dus la mine și în timpul preludiului a spun numele lui Shirley. spune fata frustrată.
Serena e pokerface câteva momente, apoi se uită către cei doi surprinsă. Spre norocul brunetei, auzise şi ea şi era toată roşie. Nu aşa trebuiau să decurgă lucrurile... Blondina nu mai ştie ce să zică, ci doar oftează lung. Găseşti tu pe unul sexy şi bun, până la urmă..
Dede- Admin
Deci asta s-a întâmplat? Mă rog. și face pe indiferentul. Acum ai primit explicația pe care o voiai? comentează la Shirley. Mă rog. Poate mă prostituez,cine știe. și zice mai mult ironic. Că ea e dorită doar pt sex în cele mai multe cazuri.
Dacă acţionezi ca o curvă, toţi o să te vrea numai pentru asta. comentează dintr-o dată Shirley, mai tare, să se audă de acolo din ultima bancă. Serena se pune în banca ei, cea de lângă Mona şi nu se bagă. Însă dacă nu ai căuta numai asta, ar fi cu totul altceva. apoi ridică din umeri. Nu era aşa greu.
Dede- Admin
Și ce am făcut mă rog? Dacă ies cu un tip în oraș și bem alcool înseamnă că fac pe curva? zice înțepată .
Dacă vrei sa îl iei sa îl futi Da. răspunde răutăcios. Deja era o cearta în toată regula. Serena se uita deja intrigata la cearta și se gândea ca shirley e geloasă pe Mona.
Dede- Admin
Vai ce să spun. Cu tine va rămâne virgin toată viața la ce înțepată ești. comentează și ea răutăcios. Iar Izaya își dă facepalm
Shirley se înroșește iar în obraji dar se îmbufnează și alege sa tacă. Își pune mâinile în sân și se uita în jos încruntata. Mai bine decât sa fiu jucăria tuturor. zice mai încet.
Dede- Admin
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100