Kanie Mansion
2 posters
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ia zi,până la urmă ce vei face cu facultatea? Vei rămâne pe aici sau pleci în altă parte? spunea serios. Că pe el chestiile astea sunt importante.
Dacă găsesc un serviciu care sa îmi convină, atunci o sa plec. Dar facultatea bănuiesc ca aici. zice ridicând din umeri. Plănuia sa stea cât se putea în orașul ăsta.
Dede- Admin
Jannette îi zâmbește. Și tu mie. E așa naspa sa fiu singura mare în casa. se plânge.
Dede- Admin
Da. Doar eu te ajut pe aici cu treburile casei. se plânge puțin şi el. După se pune lângă ea.
Fata era pe un scaun și se uita plictisita împrejur. Păi eu mă duc sa mă apuc de teme.. apoi se ridica în picioare.
Dede- Admin
Oh, înțeleg. Dacă ai nevoie de ajutorul meu să mă cauți la mine în cameră. spune el repede și se retrage . Că așa e normal.
Fata oftează şi se uită la cum pleacă. Şi eu care chiar voiam să îi cer ajutorul, că tot se oferise mai devreme.. Dar se resemnează şi pleacă şi ea în camera ei să scrie.
Dede- Admin
Păi nu îi poate să îi ceară ea ajutorul? Kazuya e dispus să ajute, dar nu îi intră în traistă. Normal. Izaya nu știe o problemă la mate și îl trage pe ochelarist de mână ca să îl ajute. Mă ajuți te rog? Tu te pricepi la mate. Kazuya dă din cap că da și îl conduce în sufragerie să facă exerciții cu el.
Intre timp Shirley începe sa se joace pe calculator, mai plicitisita. Jannette termina tot ce avea ea mai important și ce știa așa ca merge sa se plimbe prin casa și îi vede pe cei doi frățiori în sufragerie. Se oprește în pragul ușii, uitandu-se la ei.
Dede- Admin
Page 69 of 100 • 1 ... 36 ... 68, 69, 70 ... 84 ... 100