Kanie Mansion
2 posters
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și în cele din urmă ajung și o conduce în camera ei. Și pt prima dată,Izaya se pune în pat pt a dormit cu ea. Fără să plece nicăieri.
Aww. Shirley se dezbracă de hainele alea, ca era incomod sa doarmă cu ele și se pune cu capul la pieptul brunetului, ca o alintata micuța.
Dede- Admin
Iar el o ia în brațe și închide ochii. Era puțin obosit și somnoros. Se gândea acum să nu o mai țină închisă. Dar o lasă pe mâine.
Ce drăguț. Shirley adoarme și ea. Jannette se oprește cu taxiul aproape de barul băieților. Îl știa după nume, dar nu pricepe ce face Shirley acolo. Credea ca au mers la un alt local doar, așa ca rămâne acolo în mașină și își suna un om angajat sa o găsească pe sora ei ca sa îi zică ce a descoperit și sa îl întrebe de localul ăsta și de cazino. Se pare ca omul știa ca acolo lucrează proxeneți și asta o cam sperie pe fata când afla. Coboară din taxi și intra acolo liniștită, chiar dacă era cam târziu. Spre norocul ei, era îmbrăcată destul de provocator, cu un decolteu mare și probabil o sa îi acorde și ei atenție. Hei, mai e deschis, nu? întreabă încrezător și se așează la bar, vrând sa își ia ceva de băut.
Dede- Admin
Da. Stați să chem șeful că eu mi-am terminat tura. spune un angajat normal și îl cheamă pe Kazuya. Că el conducea barul și se ocupa de asta. Ochelaristul vine și se duce la Jannette. Cu ce te pot ajuta?
Paai, vreau un gin tonic si pe roșcata aia frumoasa care tocmai a intrat aici. zice direct, zambindu-i, ca sa îi dea de înțeles că știe de ce fac ei pe ascuns și ca e doar o clienta noua.
Dede- Admin
Idiotul ăla de Izaya nu a convins fata.... Prima îți pot da. Dar roșcata nu e disponibilă momentan.. îi zice normal și îi face băutura.
Nu cred ca înțelegi... O cumpăr de tot. îi spune calm și se uita la el serioasa.
Dede- Admin
Un cec de 10 miliard de euro. și bea ginul. Se gândea ca la știri zisesera de dolari. Acum poate merge cu euro.
Dede- Admin
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100