Kanie Mansion
2 posters
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și ei dansau liniștiți. Acum find mai posesiv cu ea,se uită urât la fiecare dubios ce ar avea tentația să se dea la ea. Iar el mai bea niște Vodka.
Ea nu prea ar fi trebui sa bea acum ca e însărcinată, dar măcar o seara ar trebui sa fie acceptat și sa nu pățească prea rău. Acum bea și ea ce bea el și dansează de parcă nu o mai vedea nimeni. Se bucura ca a scapat de lumea de acasă.
Dede- Admin
Mă simt liber. Tu? îi zice în timp ce dansa cu ea și mai bea ceva. Izaya aici are mai degrabă chef de distracție decât de ceartă de la băutură.
Deocamdată avea și ea o stare ok și stau acolo cam o ora și ceva. Shirley deja era amețită Bine și nu mai avea chef de atmosfera de acolo.
Dede- Admin
El s-a plictisit nițel de atmosferă și o ia de mână să iasă afară în parcul din spate. Avea chef de altceva.
[b]Mh, nu mă trage așa de tareee!/b] Se plânge ea repede și își retrage mana de la el. Se uita încruntata la el și se oprește din mers, undeva aproape de o banca.
Dede- Admin
Băiatul observă că sunt numai ei acolo și lumina e destul de scăzută. Puțin beat, se aproprie de ea. Ce zici să o facem aici, în natură? spune cu un zâmbet pervers.
Dar asta o supăra și mai tare și îl împinge mai încolo
Ei pe dracu. Numai asta vrei de când m-ai cunoscut. Tu stai cu mine numai de asta? Când o sa am burta mai mare pe pariu ca o sa mergi pe ascuns la curve!
Ei pe dracu. Numai asta vrei de când m-ai cunoscut. Tu stai cu mine numai de asta? Când o sa am burta mai mare pe pariu ca o sa mergi pe ascuns la curve!
Dede- Admin
Ce ai? Doar ne distrăm și noi. și își dă ochii peste cap. Eu ți-am zis că nu trebuie să stai cu mine dacă nu vrei. Știai cu cine ai de a face. și se pune supărăcios pe bancă. Of, alcoolul ăsta.
Daa. Dar nu te poți abține deloc. Se plânge si merge spre o alta banca, care e fata în fata cu cea pe care e brunetul. Se așează acolo și își tine mâinile în sân, revoltata.
Dede- Admin
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100