Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar el intră în apartament și se descalță. După intră în camera lor și o privește scurt. Ce sexy e... Dar probabil vrea doar să fie comodă. și se pune în pat, cam leneș.
Heei. Ai terminat cu treburile pe ziua de azi? îl întreabă fericită când îl vede şi lasă revista pe marginea patului, apropiindu-se acum de el.
Dede- Admin
În mare majoritate bine. Am vorbit deja cu nişte oameni la telefon. şi se pune frumos peste el. Era îmbrăcată aşa tocmai pentru a-l tenta, deci se aştepta să reacţioneze şi el ca atare.
Dede- Admin
Bravo. Eu merg să îmi fac un duș. și o dă la o parte și se ridică în picioare, dând să se ducă la baie.
Hă? Ce? Shirley se pune înapoi în fund în pat şi se uită la el cam mirată. Meh, bine, vedem noi! Se ridică de acolo şi îl prinde din urmă la baie. Nu se dezbracă ci intră pur şi simplu peste el în cabina de duş. Acum se udă toată şi cămaşa se strânge pe sânii ei rotunzi, făcând-o şi mai propusă. Se întâmplă ceva, cumva? îl ia la întrebări de parcă săracul băiat nu îşi făcea baie ca un om normal şi ea intră de nebună acolo să îl ia la interogatoriu.
Dede- Admin
Îmi fac baie. Asta se întâmplă. Și vezi să nu răcești cu cămașa aia udă. îi spune normal,fără să se prindă.
Pe bune? şi acum se încruntă. Auzi, ce s-a întâmplat aseară când m-am îmbătat? Tensiunea parcă creştea între ei şi ea nu ştia ce să creadă sau să deducă din comportamentul lui.
Dede- Admin
Ai fost foarte irascibilă când am vrut să facem sex și ai cerut o pauză. Asta primești. îi zice scurt și închide apa ca să nu o ude și mai tare.
Roşcata răsuflă oarecum mai liniştită. Îşi făcea griji că a făcut şi mai rău sau că a găsit el pe altcineva. De notat, să nu mai beau. Nici după sarcină. apoi chicoteşte. Îi ia mâinile şi îi le pune pe sânii ei. Hai că ştiu că vrei pe cât vreau şi eu. Nu o să mai putem pentru mult timp.
Dede- Admin
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100