Kanie Mansion
2 posters
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100
Re: Kanie Mansion
Habar n-am. Poate e o prezentare de modă ceva. Că la cluburi e cam meh. Avem tentația să bem și nu e bine. continua ideea el. Da, înafară de clubul lui pe care îl va patrona, nu va merge așa des prin cluburi o perioadă.
Eu n-am fost chemată la nici unul azi, dar putem afla. şi se ridică de pe el. Ia telefonul şi sună pe nişte oameni ca să afle dacă e vreun eveniment şi unde. Se pare că unul îi confirmă, iar fata scrie pe o foaie adresa. Hai să ne îmbrăcăm frumos.
Dede- Admin
El era tentat să ia un costumul. Dar cum va sta pe loc, se va șifona. Așa că își ia ceva mai comod, dar modern. O geacă cu glugă, de culoare verde militar( habar nu am cum se numește culoarea aia, dar e un verde mai șters) , un tricou alb și blugi negri cu teneși. Să fie cât de cât în temă.
N-ai mai fost până acum la prezentări de modă, nu? îl întreabă direct când vede ce şi-a luat pe el. Se uită prin dulap şi îi alege un sacou lung, nişte pantaloni negrii şi pantofi, nu adidaşi. Acolo o să fie personalităţi importante, stilişti, de toate. Iar tu eşti partenerul unui critic de artă şi modă. Nu poţi merge cum mergi în spatele blocului la mâncat seminţe. îi explică calmă, apoi insistă să ia hainele ălea. Ea se îmbracă asemănător cu el, cu o bluză albă, un sacou lung până la genunchi, pantofi cu toc dar în loc de pantaloni, ia o fustă strâmtă până la genunchi, fix cât sacoul. Îşi ia o geantă în care pune nişte bani, telefonul, şerveţele, rujul şi ce mai consideră ea, că doar geanta unei femei trebuie să aibă multe lucruri. Aşa suntem mult mai drăguţi.
Dede- Admin
Până la urmă face cum vrea ea, chit că nu îi place. Meh. Voi sta pe loc și se vor șifona hainele. Dar ok. spune mai supărăcios puțin, dar îi trece repede. Și da. N-am mai fost la o prezentare de modă.
O să te înveţi. Eventual mergem să îţi cumpărăm mai multe costume, că o să ai nevoie dacă mă însoţeşti. îi zice şi începe să se alinte puţin aşa. S-au dus hainele de proastă calitate de proxenet, gata! Pune de mâncare pisicii şi ies din casă.
Dede- Admin
Dacă zici tu...Bine. și oftează puțin. Că nu e genul care să cumpere mai multe haine de același fel. Dar da, se va învăța. Pleacă din casă și iau taxiul spre prezentarea de modă.
N-o să fie de acelaşi fel, dăăh. Ajung acolo, coboară din taxi şi intră de braţ împreună. Shirley alege nişte scaune mai prin mijoc şi aşteaptă să înceapă prezentarea. Câţiva oameni o recunoscuseră, şi ea pe ei, că erau personalităţi în lumea asta, na. Din păcate, erau departe şi nu puteau discuta. Prezentarea începe la 19:00 fix.
Dede- Admin
Deci practic stăm aici și ne uităm la haine? întreba normal. Voia să știe și el mai mult că nah, de stă cu ea să nu fie prost.
Da. Bine, după asta, criticii chemaţi special, o să-şi dea cu părerea la un interviu. Dar eu nu am fost chemată pentru asta, ci doar invitată, deci după putem pleca. îi spune în şoaptă. Muzica se auzea destul de tare, dar ea tot prefera să vorbească mai încet, să nu deranjeze.
Dede- Admin
Page 53 of 100 • 1 ... 28 ... 52, 53, 54 ... 76 ... 100