Kanie Mansion
2 posters
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Aham. Bine, atunci voi sta aici. îi zice normal și stă bine la locul lui.Chit că pare puțin plictisitor. Dar măcar nu consumă acolo.
Ce cuminte era el. Foarte drăguţ. D-asta îi plăcea de el. Stau normal în restul prezentării şi când se termină şi toată lumea se ridică, fac şi ei la fel. Mai stăm sau ne ducem?
Dede- Admin
Îmi e indiferent. Am văzut niște haine foarte ciudate... spune brunetul ce se întinde puțin. Dacă vrei să plecăm, ok.
Mh.. Shirley se mai uită împrejur şi se gândeşte totuşi să meargă să vorbească cu oamenii ăia, că se făcea şi ea mai cunoscută. În 30 de minute. zice după ce se decide şi merge cu brunetul în faţa scenei pe care tocmai ce defilaseră modelele, unde erau criticii strânşi. Îi salută politicos şi intră în vorbă cu ei, dar nu înainte să îl prezinte şi pe Izaya. Am fost încântată de invitaţie. Acesta este Izaya Kagune, logodnicul meu.
Dede- Admin
Oamenii sunt cam uimiți. Din cauză că ea nu părea tipul de femeie care să aibă un soț. Izaya se gândea să anunțe de copil. Dar probabil fata era mult prea expusă și ar putea fi găsiți din cauza asta. Că știe cât de cunoscută e și ce ușor presa răspândește informația.
Shirley se uită cu coada ochiului la el şi zâmbeşte. Era uimită că nu a reacţionat cumva când a zis că e ''logodnicul'' ei deşi nici nu discutaseră despre asta. Ea continuă să vorbească nonşalantă cu oamenii, povestindu-se depsre cum vrea un început în ţara asta, căci se plictisise de îmrejurimile de la ea.
Dede- Admin
E de acord cu copilul. Nu e o problemă să se căsătorească cu ea. Nu a pus în discuție că era de la sine înțeles cu așa ceva. El stă cuminte și se mai joacă pe telefon. Că nu avea cu cine să vorbească că nu cunoștea pe nimeni.
După vreo 20 de minute, roşcata termină conversaţia cu oamenii aceia şi le spune că se grăbeşte, ca să nu-l ignore pe Izaya. Bine înţeles că nu putea să le bage pe gât să vorbească cu el, aşa că alege să plece cu el de acolo. După ce ies, începe să meargă mai încet. Te-a plictisit, nu? Ştiam că nu e stilul tău.
Dede- Admin
Nu îmi plac snobii ăia.Dăștia veneau mereu la mine să îmi ceară fete. zice Izaya direct și pune telefonul înapoi în buzunar. Chiar nu e stilul lui.
Hm. Şi cei care aveau familii? întreabă curioasă în timp ce se plimbă încet cu el pe trotuar.
Dede- Admin
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100