Kanie Mansion
2 posters
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Habar n-am. Având în vedere că tu ti-ai dorit de la început o fetiță,știi mai bine. îi zice mai serios și se face mai comod.
Akame e mai potrivit pentru energia ei, cred. spune și ridica din umeri. Își tine și ea o mana pe burta și simte cum fetița se mișca acolo.
Dede- Admin
Akame rămâne atunci. și se ridică în fund.Mai bine te-ai interna la un spital. Cine știe când va ieșii... Deja pare că nu vrea să mai stea acolo.
O sa vorbesc cu ginecologul meu. îi răspunde, apoi ia telefonul. Îi spune starea în care e și îi recomanda și el sa vina la spital. Nu mai fusese la un control de vreo 5 zile, deci nu știa starea ei, ca ar fi chemat-o. Bine...Mă duci tu cu mașina, cred ca se înțelege. si încearcă sa se ridice, încet. Nu mai trebuia sa se pregătească, ca la gravide se scuza.
Dede- Admin
Iar el se ridică și se întinde. Ok. Hai să mergem. spune mai relaxat că se duc la spital și nu vor lăsa azi pe mâine nașterea copilului.
Cei doi ajung acolo, vorbesc cu o asistenta și o internează. Copilul încă nu voia sa se nască, așa ca roșcata stătea în pat, citea un ziar și aștepta.
Dede- Admin
O să stau cu tine tot timpul până naști. îi zice serios și se așează pe scaun să fie cu ochii pe ea.
Fata îl priveşte cu drag, luându-l şi ea de mână. O să mă mute când intru în travaliu şi o să trebuiască să aştepţi pe hol, dar apreciez. Între timp însă adorm iar pe la 1 noaptea, fata se trezeşte cu o durere de burtă. Îi se rupsese apa şi se ridică repede în fund. Izaya, e momentul!
Dede- Admin
Izaya sună imediat la doctorul de pe telefonul spitalului și acesta împreună cu asistenții și ceilalți vin să ia femeia cu targa și să o ducă în sala de operație. Izaya e pe hol și așteaptă.
Îi pun toate firele necesare și începe treaba serioasa. Shirley nu voia sa fie operata, ci sa nască pe cale naturala. 3 ore trec pana ce în sfârșit Akame vine pe lumea asta și plânge puternic. Roșcata era atât de obosita încât ar fi durut-o brațele și sa o tina pe copila. Asistentele au grija de ea, o șterg și toate cele, apoi îl cheamă și pe tată.
Dede- Admin
Page 60 of 100 • 1 ... 31 ... 59, 60, 61 ... 80 ... 100