Kanie Mansion
2 posters
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ăăă. E bordel. Nu te vând, ci te dau cu împrumut pentru bani. îi zice scurt și revine la negocieri.
O dai pe ma-ta! zice supărată imediat. Chiar credea ca nu o sa mai facă asta după ce o apărase ziua trecuta. Și i-ai spus ca mi-ai tras-o aseară toată noaptea și ca am rămas însărcinată după ce ai dat drumul de patru ori în uter? continua deranjata. Bine, umflate incredibil de tare toată povestea dar nu voia sa o facă cu ăla.
Dede- Admin
Hă? Ești însărcinată? spune omul deranjat. Vrăjeală. Minte. răspunde el imediat. Nu te cred Izaya-san. Altfel nu zicea ea asta. Nu fac afaceri cu cineva de neîncredere. și pleacă. Izaya nu are ce face decât să meargă cu el să îi propună alte fete. Că mnah. O să o pedepsesc pe fufa asta...
Shirley însă era fericita ca a scapat și răsufla ușurată. Ia pisica și începe sa o mângâie ușor. În sfarsit pricepute ca e inofensiva.
Dede- Admin
Iar pisica se bucură și toarce la ea. Brunetul rezolvă aparent problema și se întoarce la ea supărat. De ce ai făcut figuri? Ți-am spus să fi cuminte. spune el iritat.
Pana aseară eram virgina. Cine a zis ca acum vreau sa fiu fututa de oricine, oricând? îi răspunde și ea deranjata. Parcă nu voiai sa mă rănească...
Dede- Admin
Well. Acuma că nu mai ești virgină nu te mai poate rănii ușor nimeni. și ridică din umeri. Doar ce credeai? Că vrei să am o relație cu tine? și ridică acuma o sprânceană.
Asta chiar o deranjează și îi piere zâmbetul micuț pe care îl avea pana atunci. Păi n-o sa accept nici un client. O sa le bag câte una fiecăruia așa ca n-ai ce câștiga din urma mea. spune pe un ton indiferent și strânge pisica la piept.
Dede- Admin
Iar el se uită urât la ea. Bine. Atunci vei sta aici singură. Nu ai nimic de câștigat de faci așa. și pleacă supărat de acolo. Ce?Ia zis că dacă e cuminte o răsplătește.
Nici dacă mi-o trag cu ei nu am de câștigat. Doar tu ai. îi comentează înainte sa apuce sa plece și se îmbufneaza.
Dede- Admin
Page 7 of 100 • 1 ... 6, 7, 8 ... 53 ... 100