Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bine mama, și așa acum pleacă toată lumea . și o ia de mână ca să plece. Voia să se vadă și cu tatăl ei .
Fetele merg pe jos pana acolo, ca sa se mai plimbe împreună. Ajung acolo la barul lui Izaya și intra normal. Clienții fideli erau mai obișnuiți sa le vadă și pe ele din când în când acolo, iar roșcatei nu îi era frica sa o lase pe Akame sa se joace libera, cât timp era atenta. Hei, dragule. Uite cine a venit.
Dede- Admin
Papa! și copila roșcată fuge la Izaya și o ia în brațe. Ce să mai, iubește pe toată lumea. Ce copilă blândă e Akame când nu e crescută pe lângă Joker și cu mama ei lângă ea... Hei dragă. Ce faci? și o mângâie. Am fost în parc cu mama și m-am jucat. Cum e cu munca? întreba normal. Că e învățată despre muncă și de unde vin banii. E bine. Renovam puțin pe aici.
Shirley îl sărută pe brunet şi se pune pe un scaun la bar, privindu-i pe cei doi.
Dede- Admin
Akame roșește puțin când îi vede. Că e normal, că e micăăăă. Brunetul râde puțin de reacția ei și o ridică în brațele lui. Uite ce roșie ești. și o cicălește puțin.
Ea îşi ia un suc şi apă plată lui Akame în cazul în care îi era sete. Nu voia să îi dea băuturi acidulate de la vârsta asta, deci se abţinea. Roşie precum părul. Oare de ce?
Dede- Admin
Meh. Nu știu...Poate mă vopsesc când mă fac mai mare... și își ia sticla cu apă. Izaya râde puțin și așteaptă reacția roșcatei mame.
Când aude asta, Shirley tresare şi se încruntă puţin. Ei te tunzi pe naiba! Părul tău e perfect aşa. şi o mângâie pe cap ca să o potolească cu ideea asta. Nu voia ca fata ei să se schimbe, căci îi plăcea că seamănă cu ea, spre deosebire de celălalt univers unde lucrurile stau fix invers.
Dede- Admin
Dacă așa crezi că e mai bine, fie. Nu îmi schimb părul. îi zice fetița veselă și o ia acum pe ea în brațe, că știe că ce zice ea e pt binele ei. Fără să facă mofturi.
Aşa. Acum totul era bine. Shirley o ridică pe Akame în braţele ei până la nivelul umerilor ei şi se uită la Izaya. Poate termini mai devreme astă seară. îi spune discret. Desigur că era conştientă că o auzea fetiţa, dar era şi sigură că nu o să înţeleagă la ce se referea ea prin replica aia.
Dede- Admin
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100