Kanie Mansion
2 posters
Page 90 of 100 • 1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Neața. Scuze că am adormit la tine. Probabil am fost obosit. și se ridică în picioare să își ceară scuze, uitând de erecția de dimineață.
Nu îți fa griji. N-A fost nici o problema. îi spune calma și se întoarce spre el. Când vede erecția, îi apare un zâmbet dar nu vrea sa se dea de gol așa ca nu face nimic. Mai voia sa-lui îmbete și sa si-o tragă cu el ca aseară. Majordomul ti-a lăsat micul dejun pe noptiera. Nu te grăbi. Dacă ai alta treaba azi, poți pleca după.
Dede- Admin
El se duce spre noptieră și ia micul dejun. Mănâncă și își vede de treabă. Mai voia să încerce cu Akame ceva, că nah, o consideră drăguță și foarte ok. Chit că îl ține în friendzone. Bine. După ce îmi fac treaba voi merge în oraș. zice normal după ce mînâncă și după ce se îmbracă se pune să lucreze în camera aia.
Ea merge cu el să discute şi să-i explice, iar pe la ora 14:00, după ce mănâncă şi prânzul, îl lasă să plece. Pe Cecilia nu o interesa dacă el încearcă sau nu şi cu altele. Ea voia doar un adolescent energic pentru seara şi, drept răsplată, îl învăţa cu seriozitate ce trebuia.
Dede- Admin
Băiatul își ia la revedere și zice că se va întoarce iar să facă ucenicia. Se duce în oraș și vorbește cu Akame să iasă. Roșcata nu mai face chiar așa pe îngâmfata și iese cu el.Doar ca prieteni. Că era bine și pentru ea să mai iasă cu un băiat din când în când. Își văd de treabă și se întoarce acasă. A observat că era ceva ciudat la Levi... Hei Mama. Am ajuns acasă. Am fost cu Levi. zice normal.
Când aude asta, Shirley merge repede la ea. Daa? Şi cum a fost? Ce aţi făcut? Sunt detalii care nu ar trebui să mi le spui? face ea pe curioasa.
Dede- Admin
Am ieșit ca prieteni, amici. Nu te grăbi așa, lol. spune fetița mai cu picioarele pe pământ. E de acord să îi acorde o șansă, dar nu vrea să se grăbească. Băiatul mirosea a alcool și a fost mai obosit decât deobicei. La film a ațipit nițel. Nu știu de ce vrei să fiu cu el. spune mai revoltată și merge să își ia un măr.
Ei, da. Nu cred.. spune ea mai confuză. Nu credea că era aşa rău Levi. Ea deja îl vedea într-un costum de nuntă pe el.
Dede- Admin
Așa a fost. Poate a fost la o petrecere sau un majorat. Dar dacă mai e așa când ies cu el, îl las baltă. Că nu vreau să îmi stric viața cu un alcoolic. zice serioasă și merge să mănânce, că îi era foame.
Aolo...Ea l-a cules de pe naiba ştie ce site şi tot ea se plânge de el. Roşcata îşi dă ochii peste cap şi se gândeşte să o sune pe Cecilia să o întrebe dacă ştie ce a făcut Levi aseară de mirosea azi a alcool, dar bruneta face pe neştiutoarea şi nu îi zice că a rămas la ea acasă, că aşa era clar că la ea a băut. Shirley închide şi merge şi ea să-şi pună nişte suc.
Dede- Admin
Page 90 of 100 • 1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100