Kanie Mansion
2 posters
Page 17 of 100 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100
Re: Kanie Mansion
Păi bănuiesc că mai ştii vampirul care ţi-a tăiat mâna. Spre fericirea ta, el o să stea cu tine când eu nu pot. E mâna mea dreaptă. O să te antrenezi cu el azi. Asta dacă nu vrei să mă vezi cum beau sângele unui copil de vârsta ta. apoi chicoteşte. Trebuie să te hrăneşti şi tu cu sânge uman ca să te transformi complet în vampir, să ştii.
Dede- Admin
Nu voi suge sânge uman. spune Allan foarte hotărât. În rest, prefer prima variantă. că da, să o vadă cum chinuie un copil nu ii place.
Hm? Bine, poate e prea devreme să pun asta în discuţie. O să simţi tu nevoia odată şi odată. Apropo, sper că ştii că nu ai voie să bei sângele altui vampir înafară de mine. Doar eşti sub protecţia mea. apoi îl mângâie pe cap şi pleacă. Erau multe reguli aici dar îi le spunea încetul cu încetul, ca să le priceapă.
Dede- Admin
Iar Allan este băiat cuminte și o ascultă. Că știe că rămâne fără cap de nu face cum vrea ea. După ce mănâncă și mâncare normală se vede cu argintiul. Vampirul nu ii place de blond, dar o asculta pe regină. Îl lasă singur și se duce la regină.Nu știu ce vedeți la el regină. E un copil ok. Dar nu cred că merită atenția dumneavoastră.
Taci din gură şi ocupă-te de el. Sau vrei să-mi găsesc altul pe care să mă bazez? îi spune răutăcios. Terminase cu băieţelul mic şi îl lăsase să plece. Cecilia avusese un vis seara trecută cu un bărbat blond, solid şi puternic, care era lângă ea la o masă cu toţi conducătorii celorlalte regate şi acel blond semăna din punctul ei de vedere foarte bine cu Allan. Asta o impulsiona să-l păstreze lângă ea. Iar faptul că îi găsise de mult timp arborele genealogic al lui şi al celorlalţi cu care stătea în cămin, o făcea să vrea să îl antreneze. Toţi cei patru copii aveau nişte strămoşi care au fost foarte puternici la vremea lor, iar băieţii în special, provin din familii cu puteri magice. Cum să nu vrea să-l ţină măcar pe unul dintre ei pentru ea? Bine înţeles, acestea erau descoperirile ei secrete şi nu voia să le afle nimeni altcineva, însă avea să îi zică lui Allan peste câţiva ani de ele, că doar i-a promis că o să-i zică. Tot ce aştepta era să mai crească vreo 7-8 ani. Bine, asta dacă rămânea atâta lângă ea, că nu ştie cum o să decurgă lucrurile.
Dede- Admin
Și uite cum Allan devine ascultător și Alexander la fel. Allan știe că dacă nu face asta o să moară și nu își dorește acest lucru. Trec anii, Allan încă refuză să bea sânge. Iar el cu ceilalți copii ajung pe la 18-19 ani. Dacă blondul este sub tutela reginei, ceilalți copii sunt într-un liceu, în ultimul an. Deja ei ar trebui să se pregătească să vină în armată. Hans încă poartă ură asupra vampirilor și a așteptat mereu momentul când să intre în armata oamenilor. Oamenii lucrează cu demonii pentru a avea suficientă putere ca să se bată cu vampirii. Demonii sunt în diferite arme, dar dacă oamenii sunt slabi, demonii îi controlează și le devorează mințile. Așa că nu oricine poate să aibă o armă dinaia. Hans pur și simplu nu a uitat cum a fost despărțit de Allan. În timp ce Akame devine mai mult un fel de soră mai mare. Nu îi place în special pe gemeni, dar vrea să fie în viață și să ajute dacă poate. Blondul a ajuns la vârsta rebeliunii. Încă nu a apucat să facă sex. Dar a devenit mult mai puternic și are încredere mare în el.A ajuns să o placă așa puțin pe regină. O cam sfidează uneori. Că nu o ascultăt tot timpul și crede că ce face el e bine. A învățat din documente despre ce fac oamenii și îi consideră că-s slabi la minte și la putere. Dar tot nu vrea să le sugă sângele.
Allan:
Akame
Allan:
- Spoiler:
- Spoiler:
Akame
- Spoiler:
Şi Cecilia îl simpatizează pe Allan, dar ca pe învăţăcelul ei pe care se poate baza. Evoluase mult în aceşti ani. Îi permite să facă unele lucruri, chiar dacă nu sunt după regulile ei, atâta timp cât nu strică ceva. Până la urmă, dacă Allan o pierde pe Cecilia, pierde tot. Pe cine o să mai aibă de partea lui? Cecilia s-a asigurat că toţi vampirii ştiu de blond şi au grijă să nu păţească ceva. Până şi unii conducători îl cunosc, pentru că brunetei îi plăcea să îl mai ia câteodată cu ea la conferinţe. A continuat să-l hrănească pe Allan cu sângele ei în fiole şi i-a respectat dorinţa de a nu devenii vampir complet, deşi era mai bine dacă devenea, că aşa avea puterea completă şi nu îi mai era ei frică că poate nu o să reuşească să se apere singur. Ea nu şi-a schimbat aspectul de-alungul anilor, însă observa cum Allan arată mai mult ca cel din visul ei şi ştia că într-o seară o să trebuiască să îi spună toată povestea. Aurora s-a antrenat de dragul lui Hans, pentru că şi-a păstrat dorinţa de a nu mai lăsa un membru al familiei să păţească ceva. A învăţat foarte repede şi, pentru că era responsabilă, a devenit prima dintre cei trei membru al armatei. Ea se antrena separat şi avea deja o armă cu un demon. Îi plăcea să meargă în secret cu Hans şi Akame să îi mai înveţe şi pe ei, ca să intre în echipă cu ea.
Aurora
Aurora
- Spoiler:
Dede- Admin
Ei, Hans cu Akame va trebui să dea un examen de admintere. Profesorul lor este Raizel, care la observat atent pe Hans care e ceva mai impulsiv. Dar a crescut frumos și el. Nu mai e bolnăvicios și se ține tare de el. Nu are prea mulți prieteni, ura lui față de vampiri e mai mare decât dorința de apărare a oamenilor. Poate cu excepția fetelor. Dar în rest, nu prea îl interesează. Brunetul era pe acoperiș , peste o oră trebuia să se ducă la subsol, la baza armatei unde trebuia să ia o armă demon și să dea testul. Era cu Aurora.Cum e cu arma aia? E ceva special? o întreba pe fată mai curios.
Cam da. Are un demon în ea. Când o să mergi acolo, o să te ''lupţi'' indirect cu el. O să-ţi proiecteze teama ta cea mai mare sau slăbiciunea cea mai puternică şi dacă te convinge, o să fi posedat de demon. Dacă nu, obţii arma în care e el. îi explică încet şi se pune în funduleţ. Ai emoţii?
Dede- Admin
Da...Îmi e puțin teamă... și se pune și el în fund. Care a fost viziunea ta acolo? Ziua aia când a murit Allan? spune brunetul mai trist de data asta, dar trebuia să zică chestilor pe nume.
Page 17 of 100 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 58 ... 100