Kanie Mansion
2 posters
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Normal.. apoi oftează foarte lung. Aia ar fi singura marcantă pentru mine. şi ridică privirea la cer. Mă întreb dacă pe aia o să o ai şi tu.
Dede- Admin
Probabil așa va fi. Că visez momentul ăla în fiecare noapte... spune trist. Îmi e dor de Allan. Era el un urâcios..Dar era fratele meu...
O să reuşeşti. Nu-ţi fă griji. Aminteşte-ţi pentru ce te antrenezi. şi îl ia de mână, apoi le uită la el zâmbind.
Dede- Admin
Mersi. îi zice mai încurajat și se ridică în picioare. Trebuia să se îmbărbăteze și să ia odată examenul. Pleacă cu ea jos la bază. Akame e deja acolo și îl aștepta pe brunet. Acolo erau mai mulți copii ce dădeau examenul.
Aurora merge acolo ca să se uite alături de Raizel, în cazul în care vreunul e posedat şi să-l oprească.
Dede- Admin
Băiatul intră acolo și se uită la armele de acolo. Simte o atracție la una dintre ele, o sabie neagră cu verde. În momentul ăsta sabia îl posedează pe el și Akame și pe ceilalți copii. Brunetul e în visiunea aia când a murit Allan, la fel și Akame. Dar spre deosebire de băiat, fata trece mai repede de viziune și controlează arma ei. Un arc magic. Sper să fie și Hans bine... și când vede că e posedat de mai mult timp, se retrage. Mai bine ne-am ocupa de el...E ultimul care e posedat... îi zice Raizel către Aurora.
Adică? Mai acordă-i timp.. O să reuşească, sunt sigură. spune repede Aurora. Era încrezătoare în fratele ei şi în antrenamentele împreună.
Dede- Admin
Nu știu ce ați trăit acolo. Dar pare că se crede vinovat .... continuă Raizel. Hans începe să atace cu sabia aia foarte random.Fără o direcție. Doar cu furie.
Toţi suntem vinovaţi într-o anumită măsură, să ştii. Doar că el a luptat cel mai mult să ne ţină pe toţi patru uniţi şi poate d-aia. spune ea mai tristă. Cum toţi termină cu succes lupta cu demonul, mai puţin Hans, Aurora îi scoate pe ceilalţi de acolo şi mai rămânea ea cu Raizel şi Akame să vadă ce se întâmplă.
Dede- Admin
În cele din urmă Hans se taie singur la mână( fără să o rupă, desigur), se trezește de la durere și își mai revine în fire. Acceptă că ce s-a întâmplat e trecut și trebuie să se axeze pe viitor. Ca ce s-a întâmplat să nu se mai repete și ca moartea lui Allan să nu fie degeaba. Te poți duce după el..
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100