Kanie Mansion
2 posters
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cecilia stă leneşă la birou şi decide să trimită ea singură un spion acolo, dacă de cel deja prezent nu se poate da. Aşa ştia şi ea dacă Allan e în pericol. Aurora şi fraţii ei merg acolo dar sunt mai în spate, fiind începători.
Dede- Admin
Așa că începe lupta. Cei patru copii se bat pt echipele lor. Hans totuși își folosește ura pe vampir, asta alimentează puterea lui și a demonului pus în el. Brunetul nu simte nimic acuma. Dar poate fi de rău...
Spionul avea un cip pus prin care Cecilia putea vedea toată treaba de la depărtare. El era undeva pe un munte, privind tăcut. Aştepta ordine de la regină.
Dede- Admin
Și uite cum toți copii ajung să se vadă în aceeași arie vizuală. Allan era cu Alexander. Hans când îl vede îngheață pur și simplu. Allan, tu ești? și oprește să se bată . Merge spre el. Aceeași reacție are și Akame, dar nu se mișcă. Că știe că e momentul fraților și nah.
Însă pe Aurora o curprind fiorii când îl vede pe Allan în viaţă. Era incredibil de fericită că e în viaţă şi nu ştie cum să reacţioneze. Cecilia vede şi e foarte atentă la moment.
Dede- Admin
Iar blondul e mirat și el puțin. Bine, știa că-s în viață. Dar nah, moment special. Da, eu sunt. Va fost dor de mine? întreba băiatul mai relaxat puțin. Alexander stătea mai în spate, să vadă doar. De ce te lupți pentru ăia? Hai acasă. spune brunetul fericit. Îmi pare rău Hans, asta este casa mea. Oamenii nu-s de încredere cum crezi. zice serios. Hans se supără. Cred că glumești! Ce ți-au făcut? Ți-au mâncat și creierul? spune el supărat. Allan nu îi zice nimic.Așa cei doi puști se pun să se bată cu săbiile.
Din păcate, la ce distanţă era, Cecilia nu putea auzi prin spion şi nici el nu putea, aşa că îi spune să se retragă. Era prea obosită şi se gândea să doarmă, că nu mai rezista. Copilul vine şi îi suge puţin din sânge, dar nu destul. Era o leneşă totală azi, aşa că îl trimite repede să plece şi ea merge în dormitorul ei. Din punctul ei de vedere, dacă Allan se bătea cu fraţii lui, n-avea de ce să se teamă că o să plece de la ea. De coordonarea bătăii se ocupau ceilalţi regi din regatele aliate. Aurora nu înţelege de ce fraţii ei se bat, dar nici nu ştie cum să intervină.
Dede- Admin
Haide Allan, termină mai repede cu șobolanii ăia. spune argintiul mai răutăcios. Tu! Tu cred că l-ai corupt pe Allan! Nu l-ai omorât, dar tot l-ai luat de lângă noi! Vei plăti creatură dințoasă ce ești! spune brunetul impulsiv și se supără și mai tare. Se bate acuma cu Alexander și furia lui tot crește. Cu voi fetelor nu am nimic dacă nu atacați. De ce e Hans așa impulsiv? le întreba pe fete.
De la un timp de vreme e mai violent, Allan... Nu ştim ce are. Când e vorba de vampiri, nu poţi discuta cu el. îi răspunde Aurora. Ea se bucura că e în viaţă şi nu conta în ce stare. De asta nu se poate abţine şi îl îmbrăţişează.
Dede- Admin
O îmbrățișează și el, e bucuros că sora lui e normală. Mă bucur că ai rămas la fel. Același lucru pot spune și despre Akame. Măcar voi ați rămas cu capul pe umeri.A luat ceva de cât timp sunteți aici? întreba normal. În acest timp, Alexander se bate cu Hans. Datorită comportamentului arogant al vampirului și a furiei create de demonul din interiorul lui, Hans începe să fie mai necontrolat ca niciodată. Din spate unde sunt ei nu se vede nimic. Dar băiatul începe să se facă în demon tot mai mult cu trecerea timpului.
Page 29 of 100 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 64 ... 100