Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 30 of 100 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 30 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 7:05 pm

Ar trebui să vorbim cu el. Oare unde e? şi Aurora se uită împrejur. Nu putea să-l lase pe oriunde pe Hans în timpul bătăii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 7:45 pm

Hans, vino încoace.  Îl calmez eu pe ăla. Doar oprește-te. îi zice Allan mai îngrijorat.  Hans nu la auzit deloc, ci s-a făcut în demon.  Brunetul are ochii roșii, sângele ii e negru și ii cresc 2 aripi la spate. Allan și Alexander sunt foarte mirați.Chiar au făcut experimente pe tine.... zice blondul terifiat.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 7:48 pm

C-Ce? Au făcut experimente pe el?! Noi nu ştiam nimic! zice Aurora, deja tremurând. Hans, calmează-te te rog. Suntem noi, prietenii tăi! continuă fata, apropiindu-se de fratele ei, îngrijorată. Nu era deloc normală forma lui.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 8:11 pm

Dar brunetul nu o mai aude, e inconștient acuma și incontrolabil. Merge spre ea să o atace, dar îl blochează Allan. Acesta totuși e mai slab ca Hans acuma și îl împinge destul de tare spre un perete. Își scoate fiolele să ia mai multă putere, dar Hans atacă iar și îi le distruge. Da, blondul acuma nu știe ce face. Alexander nu stă și se bate și el cu el. Cheamă întăriri să îl ajute.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 8:13 pm

Tot planul e dat peste cap şi nimeni nu ştie ce să facă. Regii discută între a se retrage trupele sau a imobiliza bestia şi tot încearcă să dea de Cecilia, dar ea doarme obosită. Aurora e foarte îngrijorată şi strigă după Allan să fugă, apoi se întoarce la Raizel-Sama. Ce i-aţi făcut lui Hans?! Trebuie oprit!
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 8:20 pm

Hans cum îl vede pe Allan mai aproape, îl atacă pe el.Akame își folosește arcul demon să îl atace pe Hans să îl imobilizeze, dar nu merge deloc. Allan încearcă să se apere, dar Hans atacă foarte tare. La naiba...Energia mea e aproape gata...Sângele Ceciliei nu îl am...Fuck... și e aruncat departe. De nu devin mai puternic o să mor aici. Probabil și Hans, că demonii ăștia le mănâncă sufletul...
În acest timp, Raizel răspunde: Asta a vrut el și noi. E arma oamenilor pentru a învinge vampirii. și râde mai malefic.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 8:36 pm

Asta a vrut EL?! Nu te cred! Noi o să-l oprim şi o să scoatem demonul ăla din el! strigă Aurora supărată la Raizel. Fuge spre Allan deocamdată să vadă dacă el e ok. Îmi pare rău, Allan. L-au făcut o armă pentru a distruge vampirii. Nu ştiu cum să-l oprim.. şi îl ajută să se ridice puţin. Face o barieră în jurul lor ca să nu îi atace Hans până ce se pune blondul pe picioare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 8:46 pm

Aurora, am nevoie de sângele tău. Eu nu sunt vampir complet încă. Sunt pe jumătate om din cauză că nu am vrut să renunț la partea mea de om. Dar dacă nu fac asta murim toți aici.... îi zice foarte serios surorii lui și se ridică în picioare.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 8:49 pm

Fata îl priveşte mai speriată, dar îşi dă seama de gravitatea situaţiei şi trebuie să accepte. Hans s-ar fi oprit dacă ştia că fraţii lui sunt bine şi pentru asta, trebuiau să se poată apropia de el, ceea ce acum nu era posibil. Bine..Ia cât sânge ai nevoie pentru a-l readuce pe Hans la normal. spune cu puţină teamă în glas. Dar totuşi se desface la gulerul uniformei şi îşi descoperă gâtul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 8:54 pm

O ia pe fată în brațe puternic. O strânge să o simtă aproape . Își scoate colții și o mușcă încet de gât, să nu o doară prea tare și începe să îi suge sângele. Cum e prima oară când face asta, ii va lua mai mult timp. Bine, de nu era război, scena asta putea fi sexy și Akame se gândește la asta. Dar nu e timp pt asa ceva și continuă să tragă cu arcul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 30 of 100 Previous  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 65 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics