Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 32 of 100 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 32 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 10:05 pm

Bruneta oftează uşurată. Nu o deranja prea tare că a supt sângele Aurorei. Până la urmă, măcar s-a transformat complet şi se vedea că e mai puternic. Şi pe de altă parte, mai bine cu Aurora decât cu un copil mic. Se pare că te-ai putut descurca. Mă bucur.
Şi mersi că m-ai salvat.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 10:13 pm

Mă bucur că ești mândră de mine. îi zice mai calm de data asta. Îl face pe Hans la loc. Nu o să îl ținem aici. Chit că e o amenințare pentru noi. Dar mai bine îl trimit la Aurora. Sunt sigur că ea va avea mai mare grijă de el. E mai de folos viu decât mort. spune băiatul serios. Se teleportează cu băiatul leșinat înapoi la fete și îl lasă lor. Ambele fete dormeau acuma și se odihneau. După se întoarce la Cecilia. O să repar și eu tot. Dar acuma sunt puțin obosit. Să fac atâtea tehnici și abilități noi doar din citit și puțină practică te cam obosește la început. Dar mă voi obișnuii după. și se întinde pe pat.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 10:16 pm

Acum erau iar în dormitorul ei, că de ce nu? Nu-ţi fă griji. Ai făcut destule. îi spune ea şi îl sărută pe frunte. Îl înveleşte şi îl priveşte cu drag. Încă era un copil micuţ care obosea repede, dar era foarte mândră de el. Mă duc eu să mă ocup de organizarea reparaţiilor. Somn uşor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 10:23 pm

Seara asta pentru Allan era una asemănătoare ca prima. Suferă din nou o dezvoltare de vampir, dar la corp de data asta. În timpul somnului genele de vampir se extind peste tot și îi mai dezvoltă corpul puțin. Să fie ceva mai înalt și să aibă ,, carne” pe el. Să nu mai fie chiar așa slab. Alexander o ajută pe regină. Noaptea asta se va face vampir complet...Mai bine ați fi lângă el. Nu îmi place puștiul, dar știu că aveți nevoie de el. În seara asta se face în sfârșit adult. îi zice mai serios așa. Că știe că încă e slăbită.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 10:30 pm

Cecilia nu voia să arate oboseala, dar trecuseră câteva ore de când tot lucra acolo şi i-ar fi prins bine o pauză. Bine.
Spune-le tuturor că am terminat pe ziua de azi şi reîncepem de mâine.
Nu ar fi fost corect ca regina să meargă să doarmă şi să lase ''slugile'' de vampiri care nu erau slugi să muncească. Castelul supravieţuia o seară că oamenii n-aveau cu ce ataca bun decât cu Hans, iar Hans era extenuat şi el. Mulţumesc, Alexander. Apreciez. îi zice şi lui, zâmbindu-i. Era drăguţ că avea grijă de ea şi că o înţelegea. Pleacă înspre dormitorul ei şi vede că transformarea lui Allan începuse deja. Se pune în pat lângă el şi încearcă să adoarmă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 10:34 pm

Uhm. Cecilia. spune băiatul în somn ce avea un vis cu ea. O ia în brațe când o simte. Că are și el nevoie de ea și nah. Pe lângă regină, e și o femeie pe care îl înțelege pe blond și apreciază asta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 10:40 pm

Hm? Cecilia avea un somn foarte sensibil pentru că era obişnuită cu imprevizibilul, na, aşa că se trezeşte imediat. Allan? întreabă curioasă. Se întreba ce visa oare.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 10:43 pm

Sunt puternic acuma. Pot face sex cu tine? spune ce visa în somn, care aparent se potrivește și în realitate.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Mar 31, 2017 11:24 pm

Când îl aude, Cecilia nu se poate abţine şi râde. Încă ai un comportament de copil, Allan. îi spune în şoaptă, apoi îl sărută pe frunte de drag.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Mar 31, 2017 11:28 pm

Eee. Orice bărbat mai face dinastea indiferent de vârstă. Majoritatea ales că el acum visează. Se va mai schimba și el nițel că nah. Se maturizează.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 32 of 100 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 66 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics