Kanie Mansion
2 posters
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu îţi fă griji. Asta ai păţit după ce ai băut sângele meu? continuă curioasă. Rupe îmbrăţişarea şi îl priveşte în ochi.
Dede- Admin
Da. Acum m-am maturizat ca vampir că ți-am băut sângele. și o privește în ochi. Ai văzut cât de cruzi sunt oameni... De ce nu vi de partea mea? Am nevoie de tine.. îi zice blondul serios, ușor lacrimogen.
Oricât ar fi vrut, Aurora nu poate merge aşa singură. Dar Hans şi Akame? Nu-i pot lăsa aici. Chiar aş vrea să plecăm de aici, să nu mai facă experimente pe Hans, dar nu pot pleca fără ei. Şi Hans sigur nu o să accepte la cât urăşte vampirii. refuză ea mai discret. Dacă ai vorbii cu el şi i-ai explica, poate am putea schimba asta. Am fugii toţi 4 undeva unde nu sunt nici oamenii ăştia, nici vampiri.
Dede- Admin
Înțeleg..Eu nu pot renunța la vampiri.. E ceva personal în mijloc. și oftează. Akame cred că ar da același răspuns ca al tău. Iar Hans s-ar bate cu mine imediat...Măcar am încercat. și se resemnează. O ia în brațe. Ai grijă de el. Mai ales de el însuși. îi zice acum pe fratele mai responsabil. Că nah, nu îi place de brunet. Dar nu îl vrea rănit sau mort, na.
Dar Allan...Mi-e frică să-l las aici.. se plânge puţin. Pentru ea era perfect dacă fugeau doar ei şi terminau cu toate astea. După atâţia ani, chiar avea nevoie de fraţii ei amândoi.
Dede- Admin
Atunci ajungeți să conduceți oamenii...Sau plecați toți trei. Eu nu pot trăda vampirii. Mi-au oferit prea multe ca să îi las... spune blondul mai trist și el. De-aia zic să vi cu mine împreună cu ceilalți. Dar degeaba...
Acuma Aurora se cam supără. Cum nu poţi să-i laşi? Ce ţi-au oferit ei mai bun decât noi? Noi ţi-am fost familia. Ei ne foloseau pentru a ne bea sângele. După ce ai devenit vampir, normal că nu te-au mai folosit pentru asta, dar scopul principal acesta era!
Dede- Admin
La început așa a fost. Dar dacă erați cuminți ați fi văzut că nu-s așa răi. Mi-au oferit o casă, educație, putere. Puteați să le aveți și voi dacă nu vă luați după Hans. și face pe urâciosul. Că da...
Ba nu. Dacă nu ne luam după Hans, încă eram în cocioaba aia şi ne chinuiam de pe o zi pe alta. Nu ar fi acordat atenţie unor copilaşi ca noi, Allan. continuă să se plângă. Îl înţelege şi pe el că anii ăştia cu vampirii au pus o amprentă asupra lui, dar totuşi..
Dede- Admin
Aha. Vă convine mai mult să îi se facă experimente din câte văd. continua el la fel. Da, uite că au și ei prima ,, ceartă” ca să zicem așa. Meh. Am putea continua asta toată ziua. Dar n-am timp. Doar ai grijă de tine și de Hans. Eu vă ofer o ușă deschisă. Dar dacă nu vreți, nu vă pot obliga. zice blondul dezamăgit nițel.
Page 36 of 100 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 68 ... 100