Kanie Mansion
2 posters
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100
Re: Kanie Mansion
Nu e corect...Ştii că aş vrea să plecăm de aici, să nu facă experimente pe el...Dar nu o să vrea el. apoi oftează lung. Scopul ei nu era să se certe cu Allan, ci să-l convingă să lase amândoi taberele în care se află şi să fugă.
Dede- Admin
Uff. Bine o să îți spun un secret de ce nu vreau să plec de la vampiri. Ok? și oftează lung. Nu voia să zică asta ei. Principalul motiv pentru care nu vreau să părăsesc tabăra este că eu și cu regina vampirilor ne cam placem. De ajung regele vampirilor, mă pot înțelege cu voi să trăim toți în pace. Că regina nu vrea să omoare oamenii. Poate o pot îmbuna cu ceva dacă am și ajutorul vostru. Să plecăm în lume la dracu praznic ar fi cel mai rău lucru posibil. Că aș fi urmărit de vampiri și nah. Așa de o iau de soție pe regină și voi ați conduce oamenii , am putea ajunge în sfârșit la pace. și oftează lung.
Când aude asta, fata se simte cam naşpa. Îl plăcea pe Allan deşi ştia că nu pot fi împreună şi nu ştie ce să-i zică exact. O să vorbesc cu Hans..Mai bine ai pleca.
Dede- Admin
Allan știa de riscul acesta și se teleportează înapoi la castel. Voia și el pace ca să si-o tragă cu regina toată ziua. Așa cu stres și război e cam meh. Acum nu mai avea nimic de făcut. Hans in schimb se trezește si nu isi aduce aminte ce a pățit.
Allan nu şi-a tras-o nici măcar odată cu regina, dar deja speră să o fată toată ziua în linişte, ok. Aurora merge înapoi în camera în care era Hans, să vadă cum mai e, dar când vede că s-a trezit, e mai fericită. Hei. Ştii ce s-a întâmplat?
Dede- Admin
Are și Allan fanteziile lui. Hans se uită la Aurora. Ah.. Nu imi amintesc multe. Știu că a fost o bătaie mare intre noi si vampiri. In rest nu... ii zice brunetul care isi ia un pahar de apă să il bea
Fata se pune pe marginea patului lui şi îl priveşte. Îţi mai aminteşti cu ce vampiri te-ai bătut?
Dede- Admin
Nu. Nu îmi aduc aminte de ei... și după încearcă să își amintească. Dar nu prea poate. S-a întâmplat ceva?
Um..Hans, trebuie să avem o discuţie serioasă şi să îmi răspunzi sincer. apoi se apropie mai mult de el. Ştiai că Raizel-sama şi cei din laboratoarele de aici fac experimente pe tine şi că ţi-au pus un demon înauntrul tău?
Dede- Admin
Ei, asta la cam luat prin surprindere si tresare. De o discuție imi amintesc. De experimente, nu. ii zice brunetul sincer. De ce?
Page 37 of 100 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100