Kanie Mansion
2 posters
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dar e Allan acolo! Am putea fii însfârşit cu el. Raizel m-a minţit că tu ştiai de experimente şi că ai fost de acord. Nu îl mai putem crede. insistă Aurora. Voia să plece odată de aici dar cu tot cu Hans.
Dede- Admin
Aurora rămâne mută şi nu vrea să răspundă la asta. În schimb, încearcă s-o dea la întors pe altă parte Nici nu ştiu.
Dar contează? E în viaţă şi e fratele nostru.
Dar contează? E în viaţă şi e fratele nostru.
Dede- Admin
O tot dai la întors. Hmm. S-a întâmplat ceva? si face acuma pe detectivul băgăcios ca să afle tot.
Nu. Ţi-am zis doar că nu mai am încredere în cei de aici şi vreau să plec. Doar că fără tine şi Akame nu accept.. zice repede. Era şi asta adevărat, clar, deci nu îl minţea.
Dede- Admin
Nu ar fi mai bine dacă i-am schimba? Așa nu ajungem nicăieri. Doar ne-am plimba in neant...
Hans... Mi-e frica pentru tine... Nu vreau sa te mai transformi în demonul ăla. Dacă. O sa îți mănânce sufletul? Și acum o sa pe lacrimogene și dramatisme, cum sunt femeile din familia asta obișnuite.
Dede- Admin
Nu îți fă griji pentru asta. Nu o să se întâmple. spune brunetul care prinde curaj. O să controlez demonul și voi oprii experimentele. Că nu e ok ce fac.
Eu nu mai vreau sa lupt pentru oamenii ăștia. Allan a zis ca regina regatului ăla nu vrea nici ea război. Și spre deosebire de ăștia, ea nu l-a exploatat pe fratele nostru.. pana la urma și rozalia se plictiseste. Dacă Hans ar fi acceptat sa meargă acolo, ar fi fost cea mai fericita.
Dede- Admin
Dar eu tot nu vreau să mă fac vampir sau să le dau sânge ca să stau acolo. spune clar. Eu voi schimba oamenii ăștia. Cu sau fără ajutorul tău dacă nu vrei. și iar e un moment mai lacrimogen, când Hans e în stare să facă totul de unul singur doar ca să obțină ce vrea. Să ajungă liderul oamenilor și să schimbe ceva. Că nu îi convine că a fost exploatat.
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100