Kanie Mansion
2 posters
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Discuţie? Şi ce au zis? Acum e şi ea curioasă. Se pare că Raizel a minţit-o când a pus că Hans a fost de acord cu asta.
Dede- Admin
Dacă vreau să iau niste droguri făcute de ei sa imi crească puterea. Nu am mai luat ca eram bolnav. spune brunetul din ce își amintește.
Văzând că nu e la fel conversaţia, trece la subiect. Eram în mijlocul bătăii şi am dat de Allan. Allan e în viaţă, Hans!
Vampirii l-au crescut şi acum e sănătos. Însă tu te-ai dezlănţuit şi ai scos demonul din tine la suprafaţă. Raizel-Sama a spus că eşti arma de distrugere a vampirilor...
Vampirii l-au crescut şi acum e sănătos. Însă tu te-ai dezlănţuit şi ai scos demonul din tine la suprafaţă. Raizel-Sama a spus că eşti arma de distrugere a vampirilor...
Dede- Admin
Nu imi vine sa cred... spune brunetul in stare de soc. E cam mult pt el .Si ce-am făcut?
Raizel-Sama a vrut să atace castelul unde am fost noi când eram mici şi unde locuieşte Allan acum, dar el a mers după tine şi te-a oprit apoi te-a adus aici. Bănuiesc că nu voia să te ia vampirii. continuă ea. Ştiu că e mult, dar cei de aici te folosesc, Hans. Ar trebui să plecăm..
Dede- Admin
Unde să plecam? spune el repede. Că viața de aici e ok. Înafară de partea cu experimentele.La vampiri? si se supără acum.
Ei, ea la vampiri voia, că asta însemna să meargă la Allan. Dar dacă vede că el nu pare mulţumit, zice : Nu! După ce ne-au făcut, nu! Să fugim pur şi simplu. Vedem noi. Într-un alt oraş, cât mai departe de toate problemele astea.
Dede- Admin
Cu ce am supravietuii? pune o întrebare foarte importanta. De fugit pot fugii. Dar cu hrana ce fac? Ca astea sunt luate de oameni si vampiri.
Um... apoi rozalia se cam împotmoleşte la întrebarea asta. Atunci vorbim cu Allan...N-ai vrea să stăm acolo? şi da, pune în discuţie şi asta, că poate-poate o merge.
Dede- Admin
Nu am discutat cu el despre asta. Dar tot nu vreau să merg la vampiri. O să il trag de limbă pe Raizel in schimb. zice brunetul ce se întinde.
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100