Kanie Mansion
2 posters
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100
Re: Kanie Mansion
Când îl aude, Cecilia se face roşie de supărare şi se ridică de pe scaun. Îl plezneşte şi îl ia imediat în braţe. Well, era prima oară când dă în el, dar o merita pentru ce sperietură i-a tras. Să nu mai faci asta vreodată, fraiere. Ştii câtă frică am avut când te-am lăsat să te întâlneşti cu ei? Fix la asta mă gândeam, că o să pleci. Îl strânge mai tare în braţe şi îşi lasă capul pe umărul lui. Ochii îi erau umezi, dar nu îi cădeau lacrimi pe obraji.
Dede- Admin
Stai liniștită acum. Voi fi mereu cu tine și o mângâie tandru de păr, după ii ridică privirea si o privește in ochi.
Cecilia simţea nevoia să-l aibă pe Allan mai aproape aşa că profită de ocazie şi îl sărută pe buze. Of, de cât timp voia şi ea asta..
Dede- Admin
Lasă că și el voia de ceva timp. Îi răspunde la sărut natural și o ține în brațe. Era nou și pentru el chestia , așa că nu se grăbește. Voia să simtă gustul mai mult.
Cecilia ştia şi respecta alegerea asta. Avea de gând să-l înveţe pas cu pas, că doar îl iubea mult. Îşi adânceşte limba în gura lui şi îl strânge în braţe de asemenea.
Dede- Admin
Ce simți pentru mine, Cecilia? îi spune după numele mic după ce rupe sărutul, fără apelativul regină sau altceva oficial. Că nu o privește așa, ci o privește ca pe o femeie. Ceva mai mult decât o relație de subordonare.
Ea e cam surprinsă de adresarea lui şi de întrebarea în sine, dar era prea fericită acum ca să le acorde prea mare atenţie. Dragoste. îi răspunde încrezătoare. Tot ce au făcut în anii ăştia împreună a determinat-o pe ea să-l iubească acum. Şi credea că şi el simte la fel, având în vedere ce zicea în somn şi faptul că a decis să nu o lase pentru fraţii lui.
Dede- Admin
Și eu simt la fel. îi spune la fel și o sărută el de data asta, începând ușor ușor să se îndrepte spre patul ei.
Ce metodă şarlatană a avut şi el de a o cucerii în sfârşit pe regină. Ea era conştientă de asta acum, dar se şi bucura, că dacă nu făcea asta, probabil acum nu erau pe punctul de a face sex. Nu prea stă în firea ei să-l lase pe celălalt să conducă situaţia, aşa că, atunci când dă cu piciorul în pat, îl împinge pe Allan pe pat şi ea se pune peste. Vrei să te învăţ şi asta? îl întreabă în şoaptă şi îl muşcă apoi de lobul urechii. Cu el o să aibă mai multă grijă acum.
Dede- Admin
Și cum Allan e în continuare un șarlatan, o întoarce și acum el este deasupra. Da, regina în sfârșit nu mai este deasupra. Și ca să o țină așa, cu palmele o ține de încheieturi și picioarele ei sunt îndepărtate în mare parte forțat cu picioarele lui( adică nu le lasă să se împreuneze , gen) Nu îmi pasă că ești regina vampirilor. Poți să fi și Dumnezeu în timpul liber. Dar în pat eu sunt Regele, cel care conduce. spune încrezător în el, în șoaptă. Prefera să descopere singur. Așa că o dezbracă tare din prima.
Page 41 of 100 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 70 ... 100