Kanie Mansion
2 posters
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cecilia întreabă o servitoare de el și după merge unde îi spune. Hei, Raizel. Am terminat raportul.
Dede- Admin
Pleci deja? Ok.O să pun niște soldați să te aibe în pază când pleci. îi zice serios. Că așa trebuia.
Mă descurc. Condu-Mă doar pana la ieșire. și da din mana în aer.
Dede- Admin
Și el o conduce spre ieșire. Aproape de ei sunt Hans cu fetele . Aveau o misiune și trebuia să plece. Allan îl ia pe brunet de gât. Tu ești cancerul ce trebuie să dispară. spune el răutăcios. El nu poate respira și tușește. Hans vede blondul din spate și se supără imediat. Fuge cât poate el de repede și îl înjunghie pe blond de la spate. Normal ca Allan cade și Hans îi vede fața. Observă că e Allan și își iese din minți. Nu știe că e vampir și că nu poate murii. Își pierde controlul și se face iar demon. Raizel râde șmecherește, în timp ce Allan se regenerează. Constanța lui Hans e în alt loc, unde era și demonul sabiei. Tu mă posedezi acum? întreba îngrijorat puțin. Spiritul demonului arăta ca o fată normală. Nu, Hans. Nici nu mă implic în asta. soune plictisită. Se aude sunete de clopote și în cer se plimbau niște îngeri. Ei sunt de vină. .
Iar in realitate, lui Hans ia crescut o aripă neagră, neinaripata , din umbre. Nu iar...
Iar in realitate, lui Hans ia crescut o aripă neagră, neinaripata , din umbre. Nu iar...
Cecilia îi scoate sabia din piept repede și îl trage înapoi. Aurora se sperie ca de draci și fuge și ea la ei. Hans, calmeaza-te! Allan e în viața și e bine! striga la el. Îi era cam frica de el și spera sa nu devină prea rău. Cecilia face o vraja și îl leagă pe Raizel cu niște lanțuri ca sa nu fuga. Dacă noi murim, mori și tu, parazitule!
Dede- Admin
Eee. Am eu grijă să nu mă omoare. Spionule. și râde și el. Hans nu îi aude și începe să se bată iar cu Hans. Bine că blondul era puternic și nu se rănește chiar așa ușor.
Te trag după mine și tot mori. se cearta scurt cu el, dar nu insista. Aurora deja se saturase de faza asta cu demonul și nu voia ca vreunul dintre frații ei sa fie rănit.
Dede- Admin
Ch! face brunetul urât și încearcă să scape. Hans se bate cu Allan și blondul se apără bine. Ba chiar îl bate pe brunet la putere acum că e vampir complet și îl aruncă departe. Are putere dar e incontronabil. Nu se coordonează cum trebuie. și oftează lung.
Rozalia chiar se simțea foarte naspa și fuge după Hans. Dacă prin vorba sau bătaie nu merge, măcar prin iubire? Așa ca îl ia repede un brațe și îl strânge foarte tare. Hans, e de ajuns,te rog!
Dede- Admin
Și uite că cu iubire chiar a mers. O aude pe Aurora și își revine la normal, find foarte obosit. Că o iubește pe rozalie și nu vrea să o rănească. Aparent vă potriviți. Să mă chemați la nuntă. îi zice Allan lui Aurora. După merge la Cecilia și Raizel. Scap eu de șobolanul ăsta?
Page 70 of 100 • 1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100