Kanie Mansion
2 posters
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Şi pentru ea era o senzaţie nouă, însă nu poate zice că nu-i place. După ce termină, se întoarce la el şi se întind amândoi pe pat, stând lipiţi. Cecilia are grijă să nu o scoată Allan din ea. Mergea un pui de somn acum.
Dede- Admin
Uhm..De ce nu imi dai drumul? Am terminat cu sexul... zice blondul puțin confuz și se uită la ea.
Riscurile de a domina o regină, dragul meu. se laudă ea puţin şi îl bagă cu capul în sânii ei. Sau voiai să pleci?
Dede- Admin
Nu chiar. Dar păreai speriată de ideea unui copil. Acum pari că forțezi unul. râde puțin și se lasă moale acolo și o ia in brațe.
Eh..Dacă şi tu vrei, de ce nu? apoi îl mângâie pe cap şi închide ochii.
Dede- Admin
Vedem... și după închide ochii.Adoarme împreună cu ea și o ține în brațe. Acuma că rămâne cu copil din prima, numai soarta știe. Că poate să și nu rămână. Că nu e o regulă să fie gravidă din prima ejaculare acolo.
Da, logic. Deşi era după-amiază şi Cecilia credea că o să doarmă o oră-două, se pare că era prea bine în patul ăla şi dorm până dimineaţa următoare. Bruneta are iar un vis, de data asta cu un băieţel blond de maxim un anişor, care era într-un cărucior condus de ea. Era foarte liniştit şi drăguţ. Astfel, Cecilia se trezeşte zâmbind şi vede că în timpul somnului, nici unul nu s-a mişcat din poziţia aia. O să-ţi fac cel mai frumos copil din regatul ăsta. îi zice în şoaptă lui Allan care credea că încă doarme. Acum parcă lăsase pe locul doi orgoliul său de regină dominantă şi era preocupată mai mult de satisfacerea blondului şi de formarea unei familii.
Dede- Admin
De ce nu din lume? spune Allan care o auzise și își deschide ochii și el. A dormit foarte bine și a înțeles de ce a vrut neapărat să facă sex. Mai ales cu ea.
Um.. Bruneta ia o mică pauză şi se uită la el mirată, apoi chicoteşte. Rămâne de văzut. răspunde după. Îl sărută pe frunte şi îl scoate din ea, ca să se întindă şi ea pe spate liniştită, să se dezmorţească.
Dede- Admin
Mi-e foame...Pot să te mușc? spune blondul ce se întinde și el. Ce repede a evoluat relația lor de când e el adult.
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100