Kanie Mansion
2 posters
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
O să mă muşti după ce mă ceri de soţie! Să fie clar! îi răspunde repede, autoritar. Acuma na, nu putea să-i permită orice. Se ridică din pat şi merge să se îmbrace.
Dede- Admin
Înțeleg. și se ridică în picioare și el și începe să se îmbrace. Atunci hai la masă.
Şi cum ea e o regină care se gândeşte la tot, ştia sigur că de acum încolo nu o să o mai facă cu Alexander, Mark sau Klaus. Din fericire, cu Mark şi Klaus oricum nu era nici o relaţie impresionantă şi nu o făcea nici des; ei erau simplii soldaţi. Însă cu Alexander...povestea era alta. El era mâna ei dreaptă, era ataşată de el şi ştia că el o place. De 700 de ani se cunoşteau şi ştia că se poate baza pe el. Dacă avea să-i zică în faţă că nu mai poate face asta cu el, sigur avea să fie trist iar pe ea nu o lăsa inimioara, că era o persoană paşnică după cum am văzut. Aşa că se gândeşte ce fete-moştenitoare au regii actuali (că toţi erau căsătoriţi) cu care să-l cupleze ea indirect pe Alexander-kun. Până la urmă, făcea parte din elita ei şi ştia că s-ar descurca ca rege; plus că merita. Merge între timp cu Allan la masă şi continuă să se gândească la asta.
Dede- Admin
Alexander nu stia ce se petrece. Era prea ocupat cu pregătirea balului vampirilor ce va fi peste câteva zile. Toată familia regala va fi acolo. Nu a stat sa vada ce face regina. La fel si Mark cu ceilalți. Allan bea sângele unei copile , nu prea mult sa nu o obosească. Ii da si niste bani in plus sa isi ia ceva drăguț. El va avea o treabă cu oameni. Ca nu a uitat de unde a plecat
Cecilia nu era aşa afectată, dar într-un fel o surprindea faptul că el însfârşit bea sângele unui om. Poate că nu-i convenea, însă dacă încerca să nu facă totul dureros, atunci trebuia să fie ok. Datorită lui, a început şi ea să bea doar necesarul de sânge de la copii, că na, îi pare rău. Mai mergi azi să te antrenezi?
Dede- Admin
Alexander-san are treabă azi. O să mă antrenez singur. ii răspunde lui Cecilia normal. Ai o treabă pentru mine? Să il verific pe Hans?
Nu. Însă dacă vrei, eşti liber să te duci să vezi ce fac. apoi se şterge la gură şi se ridică de la masă. Peste câteva zile o să fie un bal în regat. Toţi ceilalţi conducători o să vină cu familiile lor aici şi se fac pregătiri. O să merg să văd cum decurg. Iar în momentul acela îşi aminteşte că unul dintre regii din apropiere are o fată frumuşică pe nume Michelle care are vreo 400 şi ceva de ani. Regatul lor era prosper şi foarte bine pus la punct. Poate cu ea o să îl cupleze pe Alexander.
Dede- Admin
De ce mai întrebi? O sa fi partenerul meu. îi zice de final și chicoteste. De obicei mergea cu Alexander, însă, din păcate, lucrurile o sa se schimbe de acum. Pleacă deci în sala de bal și se întâlnește cu el. Toate merg bine?
Dede- Admin
Desigur regină. Cum ați dormit? întreba politicos. A pus niște vampiri să ia din timp cele mai bune băuturi și decorații pentru bal.
Page 45 of 100 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 72 ... 100