Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 54 of 100 Previous  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 54 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Apr 04, 2017 11:02 am

Ca sa ajungi la conducator, nu trebuie sa te bati cu toți ceilalți? Nu-mi spune ca avem noi norocul de a-l găsi singur.. și da ochii peste cap. Totuși e mai bine decât sa nu aibă nici un plan.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 04, 2017 11:04 am

Aș putea să joc teatru puțin și să mă conducă unii dintre frații mei la el. răspunde blondul după ce se gândește puțin. Având în vedere că au încredere în tine, s-ar putea să meargă... comentează și argintiul.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 04, 2017 11:18 am

Ei, da! Și dacă nu merge bine? Dacă te prind? spune supărată. Nu ar fi riscat sa îl lase pe el singur acolo.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 04, 2017 11:22 am

Dacă vă e frică să îl lăsați singur, puteți să vă schimbați puțin să arătați ca un om. Parcă știați o tehnică de genul, de camuflare. zice Alexander. Aș fi venit eu. Dar frate-su mă simte foarte bine. Nu știu câți oameni v-au văzut vreodată Regină. Că nu ați mai fost la o bătălie cu oamenii de sute de ani.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 04, 2017 3:00 pm

Acum ambii regi trebuiau să plece? Bine, pe altcineva nu putea să lase fără să plece în locul ei, aşa că până la urmă îi se pare o idee bună. Ok, aşa rămâne. Apoi se gândeşte ce înfăţişare să abordeze, mai de femeie matură care pare printre cei mai puternici sau o începătoare? Dar alege o începătoare, că aşa teoretic ar fi normal dacă nu ar şti-o multă lume. E bine? îi întreabă pe băieţi după.
Spoiler:
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 04, 2017 3:27 pm

Perfect. spune blondul ce deja avea iar pofte nebune. Dar îl oprește Alexander: Puștiul, nu te măriți cu oricine, ci cu Regina! După legea regală a vampirilor, cei doi soți pot face sex doar de cerere. Am înțeles că ați făcut-o. Până de ziua nunții nu mai ai voie. Nici ea. că da, nici regina nu mai avea voie să facă cu cineva. Cee? Offf. Bine. Probabil de-aia ma ținut o seară întreagă. și face pe urâciosul. Dar oftează. Bine. Fără sex. Când plecăm? întreba puștiul.Aici alegeți voi.De chestile oficiale mă ocup eu cu Michelle. Așa că nu trebuie să vă fie frică , Regină. o garanta Alexander, ca un slujitor loial ce e.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 04, 2017 9:36 pm

Se pare că Alexander ştia tot, şi că au făcut-o aseară. Dar nu o deranja neapărat. E bine atunci. Ştiu că mă pot baza pe voi. Plecăm chiar acum? Nu vreau să pierdem prea mult timp. zice ea, la ultimele două fraze adresându-se blondului. Eu o să fiu o nouă recrutată, distribuită în echipa lor, deci nu mă cunoşti.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 04, 2017 9:49 pm

Foarte bine. Asta înseamnă că trebuie să ne despărțim într-un punct. Să nu ne vadă împreună. o completa el pe brunetă. Atunci hai să plecăm.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 04, 2017 10:01 pm

Şi ca să fie frumos, Cecilia îl îmbrăţişează pe Alexander aşa, de final, apoi pleacă cu Allan. Când ajung pe aproape, se opresc. Eu mă duc înainte. Gen mă prezint şi acţionez normal, apoi te teleportezi tu acolo. E bine?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 04, 2017 10:25 pm

Ok. Eu voi venii când nu o să fie Hans. Că nu își aduce aminte de mine și aș vrea să rămână așa. îi spune blondul și se despart.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 54 of 100 Previous  1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics