Kanie Mansion
2 posters
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bruneta nu ştie de ce el nu vrea să fie văzut de Hans, că aşa poate l-ar fi convins mai uşor să vină de partea lor, dar îi respectă decizia. Ajunge acolo şi merge să-i caute pe cei trei fraţi. Întreabă pe cineva şi după se duce în camera în care erau cele două fete. Um, scuze...Eu sunt Anabella. Mi s-a spus că o să fiu în echipă cu voi. spune mai timidă aşa.
Dede- Admin
Oh. Bun venit. Nu te-am mai văzut pe aici. Ești nouă? o întreba pe brunetă curioasă. Că de regulă cunoaște fețele celor din jur.
Da.. ieri am fost transferată. explica scurt și intra normal în camera, văzând ca ele nu se împotrivesc. Nici Aurora nu bănuia nimic.
Dede- Admin
Și ce știi să faci? Înafară de Titfuck, cu sânii ăia nesimțiți de mari. întreba fata ca să o cunoască mai bine. Că sunt la armata oamenilor și de regulă fiecare are o putere, aremă, ceva, orice ca să se bată. Mai ales că nu e obișnuită cu colegii noi și nah.
Asta o cam deranjează pe Cecilia și se încrunta. N-A făcut niciodată blowjob sau titfuck pentru ca era o regina, logic. Pot sa îți intru în minte și sa te fac sa înnebunești. îi spune prin telepatie și dintr-o data se aud numai țipete în capul lui Akame. Acum bruneta se simțea mai bine ca o tortura și își învârte un cutitas mic pe deget, ca aia se presupunea ca e arma ei cu demon.
Dede- Admin
Mi-am văzut fratele murind, fetiță mică ce ești. Așa ceva nu mă sperie. îi spune prin gând, că nu se sperie așa ușor șatena. În realitate ea zâmbește politicos, să nu o implice și pe Aurora.
Cu una așa ca tine, poate e mai bine ca a murit. zice și ea și oprește țipetele. Ea alesese ceva mai simplu ca sa le arate. Doar nu le dădea informații despre toate puterile ei, helău. Și pana la urma, nici nu voia sa impresioneze, ci sa arate ca fetita aceasta noua in care s-a camuflat e buna de ceva.
Dede- Admin
Frumos, ,,gemenele” nici bine nu se cunosc că deja se urăsc. Chestia asta o cam supără pe șatenă. Dar mai bine s-ar oprii acum decât să se bată. Că în fond, sunt din aceeași ,, tabără” Atunci să facem cunoștință. Eu sunt Akame. îi zice mai politicos, nu prietenos sau ceva.
Annabelle, cum am zis. și dau mana normal. Cecilia era mai posesiva și d-aia era așa. Aurora nu prea pricepe tot ce e intre ele dar nici nu vrea sa știe. Eu sunt Aurora. Încântată. Sper sa nu te prea certi cu Akame. Așa mai e ea.
Dede- Admin
Eeh.. Nu contează. ii zice surorii ei.Vrei să îți facem un tur? și se mai calmează și ea.
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100