Kanie Mansion
2 posters
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ajunşi acolo, Cecilia scapă de forma aceea a ei şi e ea înapoi, în splendoarea ei de regină. Trebuie să ne gândim la un plan pentru a-l prinde pe conducătorul lor.
Dede- Admin
Având în vedere că e un bărbat uman, e ușor de vrăjit. și ridică din umeri. Da, nu e chiar ceva așteptat. Dar doar l-ar fraierii pe idiot.
Hm, aş putea să mă dau la el şi să-l vrăjesc. După cum ai observat, mai ştiu şi eu una-alta legate de magie. apoi cască. Vrei să mă interesez cum arată şi să mă transform în ceva mai ''tentant''?
Dede- Admin
Să zicem. Având în vedere că ești seducătoare ca o pisicuță, nu ți-ar fi greu. și se pune în pat. N-avea chef de sex. Mai ales că știe că nu are voie.
Bine atunci. ÎI trimite un mesaj telepatic spionului ei ca sa se intereseze de asta apoi se întinde și ea în pat lângă el.
Dede- Admin
Așa frumosul cuplu se schimbă în haine de dormit și se pregătesc de somn. La fel fac și ceilalți oameni la venirea serii.
Cecilia totuși simte nevoia de a-l simți pe Allan în brațele ei ca înainte sa devină vampir complet, pentru ca era foarte dragalas și inocent pe atunci, așa ca îl pune cu capul la pieptul ei și închide ochii. Dacă ar fi putut sa aibă ambele variante de Allan - mic și mare, ar fi fost perfect pentru ea. Însă cine știe, poate copilul o sa fie băiat și o sa semene cu el.
Dede- Admin
Iar el o ia în brațe și nu zice nimic. Face cum vrea ea. Că trebuie să o asculte și el, nu doar ea. Voia și el să se termine odată cu războiul ăsta și să ducă o viață bună. Poate copilul îi va ajuta să își adâncească și mai mult relația.
Dimineaţa următoare Cecilia se trezeşte prima şi se ridică cu grijă, să nu fie simţită de Allan. Îl sărută pe frunte şi după pleacă în living, să vadă dacă e cumva Alexander pe acolo.
Dede- Admin
Alexander era și el de ceva vreme acolo. Își bea cafeaua de dimineață și citește niște rapoarte. Că în fond, asta e și slujba lui.
Page 61 of 100 • 1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 80 ... 100