Kanie Mansion
2 posters
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ar fi o idee bună. Am şi primit o poză cu cel ce se ocupă de cei trei fraţi fugari şi sigur el face parte din cei care fac experimente pe oameni. O să fie la luptă cu siguranţă. apoi îşi aranjează puţin părul. A ales un look total diferit de ea cea originală, ca să nu bată la ochi cumva şi ca să arate mai special, helău.
Dede- Admin
Înțeleg. Când începem? și se uită la ea normal. Deși o consederă în continuare sexy și o tenta. Dar există niște legi și limite și știe de asta.
Cât mai repede. Mă duc doar să văd dacă s-a trezit Allan. Tu poţi pleca deja. Eu oricum trebuie să ajung după. şi îi face cu mâna, întorcându-se iar în dormitorul ei. Hei, Allan, trezeşte-te.
Dede- Admin
Alexander merge mai întâi să își facă trupe pentru a nu venii singur acolo, normal. Allan se trezește leneș : Cine ești de îmi deranjezi somnul? că nu și-a că Cecilia iar s-a transformat, normal.
Regina ta, prostuţule. îi spune chicotind şi se aşează în pat lângă el, începând să se joace în părul lui. Azi plec la baza oamenilor. Să ai grijă.
Dede- Admin
O să le țin pe fete ocupate, să nu se implice. Nu de alta, dar am înțeles că Hans ține la omul ăla și n-aș vrea să aibă iar deomnul ăla. și cască lung.
Ei, îţi dai seama că nu o să-l vrăjesc de faţă cu Hans. Doar o să aflu toate secretele şi după o să-l omor. şi ridică din umeri de parcă nu era mare lucru. Îl sărută pe buze şi pleacă din cameră. Nu voia să tragă prea mult de timp, ci să ajungă acolo la momentul potrivit.
Dede- Admin
Iar el se ridică și el să meargă la fete. În timpul ăsta, Alexander cu trupa lui de vampiri se duc spre cetatea oamenilor. Raizel află de la spionii lui asta și pregătește un raid ca să îi oprească.
Cecilia era şi ea pe drum şi când ajunge pe la jumătate, vede ambele trupe că se apropie una de cealaltă. Încă nu intervine, doar când o să devină mai naşpa.
Dede- Admin
Și uite că începe lumea să se bată. Raizel stă ceva mai în spate că nah, el e șeful și nu se bagă în față ca boul. Doar de va fi mai nasol. Totuși, vede cum oamenii pierd, așa că se bate acuma cu Alexander.
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100