Kanie Mansion
2 posters
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Trebuia să nasc şi fată şi băiat. îi răspunde fericită şi îl ia de mână. Rekt Jimin?
Dede- Admin
Să zicem. El în sinea lui voia și un băiat. Dar nu se plângea de o fată. Acum are ambele. Șii..De ce nu mi-ai spus? întreba normal.
Am vrut sa fie o surpriza. apoi chicoteste. A cam avut probleme și dureri dar merita.
Dede- Admin
Of.Ce mă fac eu cu tine? și o ia în brațe, mai că era să plângă de fericire. Dar e Jimin, lol. Totuși trebuia să îmi spui. Că n-am făcut cameră pentru băiat.
Punem un al doilea pătuț în camera deja făcută pana îi facem și lui. apoi îl strânge și ea în brațe. Vedea și ea ca el e fericit.
Dede- Admin
Și hainele? Că nu i-am luat haine... și continua să facă pe tatăl responsabil, mai mult ca o reacție normală.
Ea oftează puțin și îl privește în ochi. Calmeaza-te. Avem timp din plin. Se pot lua și mâine dacă e. O sa fie totul bine. îi zice în timp ce îi mângâia chipul cu mâinile.
Dede- Admin
Du-te acasă. Mâine mă externează şi pe mine şi cred că putem lua şi copii. îi zice ca să-l liniştească total. Totul era în regulă cu toţi, deci nu avea motive de panică.
Dede- Admin
Of..Bine dragă. Mă anunți dacă e ceva, da? și o sărută pe frunte și se ridică în picioare.
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100