Kanie Mansion
2 posters
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Izayaa! spune puţin mai tare şi îl priveşte cu coada ochiului, apoi se întoarce la bebeluşii blonzilor să se joace cu ei. Şi Serena se cam încruntă, dar alege să nu bage în seamă. Şi, vă descurcaţi? Dacă aveţi nevoie de ceva, puteţi spune.
Dede- Admin
Meh. Bine. Tac. și face pe supăratul. Jimin însă era ok. Cât timp se ia de el și nu de copii și Serena, nu va face un scandal. Copii tăi cum sunt?
Perfect sănătoşi. Cred că sunt şi ultimii. Doctorii au spus că deja am o vârstă prea înaintată şi corpul meu nu s-ar mai descurca cu o sarcină. Din fericire, ei au ieşit bine. Apoi trimite o umbră după ei. Îi ia uşor în aer şi îi aduce în sufragerie. Pe Hans îl ia ea în braţe şi pe Allan i-l dă lui Izaya. Arată foarte asemănător cu cum i-am avut în Evul Mediu.
Dede- Admin
Mă bucur, cred. Sper totuși ca fiul tău ăla rebel să nu vină la mine ca acolo.Că eu nu prea împart nimic cu nimeni care nu e din neamul meu. și ridică din umeri și se uita la ei. Îi se părea ciudat totuși că ambele fete au născut gemeni. Dar nu zice de asta.
Eu n-o să-mi opresc fiul din a face ce vrea. răspunde Shirley pe un ton încrezător. Nu putea să-i impună băiatului cum să-şi facă viitorul, helău.
Dede- Admin
Cele doua își văd de discuțiile despre copii și sunt liniștite. Shirley o mai învață câte ceva ce nu știa, inclusiv cum sa alăpteze și discuta fără nici o problema pana pe la prânz. Iau masa atunci și, cum erau cam obosite decid sa meargă sa se culce intr-o camera cu copii.
Dede- Admin
Jimin aștepta ca bruneții să fie lipsiți de apărare. Așa că atunci când se bagă la somn, o ia pe Akame ostatică. Că de bebeluși nu se putea lua că nah, erau prea fragili. Așa că a răpit blonda bruneților și a pus o vrajă pe ea să stea adormită o perioadă de timp.
Bebeluşii oricum dormeau cu cele două mămici în cameră şi n-aveau nici o treabă. Singurul bebeluş treaz era Celia, care era dusă acum de mama sa în bucătărie, să îi facă nişte lapte.
Dede- Admin
Blondul nu o ia pe acolo. A închis-o pe Akame într-un beci până când are nevoie de ea. Se întoarce la somn. Singurul blond treaz era Allan, se pregătea de plecare și voia să îi zică Ceciliei. Hei Cecilia. Am venit să îți spun că plec la mine acasă. și se aproprie de ea și copil.
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100