Kanie Mansion
2 posters
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da. Sigur. răspunde mai energica. Ar fi vrut și sa se bata cu el, sa îi vadă abilitățile, dar probabil avea sa îi propună mai târziu.
Dede- Admin
Și ști să-ți folosești elementul? Că dacă e așa, am putea să mai scăpăm de niște pași. o întreba serios. Că vrea să o ajute, dar nu vrea să stea prea mult timp cu chestia asta. Că chestile de bază trebuiau învățate deja. Dar a întrebat-o ca să fie sigur.
Știu, logic. Mai greu cu abilitățile. De fapt nici nu am avut timp de ele.. spune mai normal. Totuși, Îți dai seama ca nu era așa inutila.
Dede- Admin
E bine, măcar cunoști baza. Ce tehnică preferi? De atac sau de apărare? o întreba mai multe chestii ca să-l ajute și pe el ce să o învețe. El personal nu știe tehnici de vânt, dar cunoaște teorie de la liceu că le-au prezentat câteva chestii despre fiecare element.
De atac, logic. Cele de apărare le mai ştiu şi eu. Christina se pune în mijlocul terenului şi e gata să-l asculte.
Dede- Admin
Ok. Atunci o să te ajut să faci niște tornade mai mici pentru început.. îi spune normal. Dar pentru asta va trebui să avem un loc mai mare. Noroc că e terenul liber la ora asta. și o ia înainte până ajung acolo.
Deja se plimbau și vorbeau cam mult fără sa se antreneze, dar bruneta nu se plânge. Când ajung acolo, ia un fel de semi-forma de demon, în sensul ca își activează puterile, îi apar coarne, ochii îi se fac albi și capătă mai multa putere și viteza. Nu voia sa ia forma de demon pur și simplu, așa, decât într-o lupta în care chiar e nevoie.
Dede- Admin
Și aparent începe antrenamenul. Roșcatul îi explică pașii pe care trebuie să facă că scriitorului îi e lene să detalieze și cum trebuie să facă acele tornade mai mici pe țintele de pe teren care-s din lemn.
Christina e mai neîndemânatica la început dar după câteva ore se obișnuiește și chiar face niște tornade medii. Când termina antrenamentul e deja ușor întunecat și ea e obosita. Mersi pentru azi. Poate cândva chiar o sa ne batem. Pana atunci ne mai putem antrena?
Dede- Admin
În funcție de timpul meu liber..Sigur, o să antrenez. și îi dă repede telefonul lui care avea pe ecran numărul de telefon. Să-l salvezi dacă vrei să păstrăm legătura. îi explică mai prietenos. Nu știa cine e, dar nu o bănuiește de ceva necurat sau ceva. Ci o tratează fix ca pe o colegă nouă.
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100