Kanie Mansion
2 posters
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100
Re: Kanie Mansion
E adversarul lor, nu al nostru. N-am chef să mă bat,
in plus vreau să văd cât de mult s-a dezvoltat băiatul în ultimii doi ani. zice relaxat. În timpul ăsta Black îl lovește pe Eden cu o explozie de energie și îl aruncă în apă. Eden nu e rănit și iese din apă. Te lupți inteligent și ai și putere. Chiar semeni cu mine. iar Eden e mai serios. Își crește puterea și activează Byakugan și se bat iar.
in plus vreau să văd cât de mult s-a dezvoltat băiatul în ultimii doi ani. zice relaxat. În timpul ăsta Black îl lovește pe Eden cu o explozie de energie și îl aruncă în apă. Eden nu e rănit și iese din apă. Te lupți inteligent și ai și putere. Chiar semeni cu mine. iar Eden e mai serios. Își crește puterea și activează Byakugan și se bat iar.
Fata oftează şi se pune lângă el. Dacă lucrurile aveau să scapă de sub control, intervenea, logic, ca mama familiei.
Dede- Admin
Eden cu Black se luptă clasic, cu pumni și picioare. Doar că Eden îl prinde de picior și il învârte până îl aruncă departe de casa scumpă. Black își creste puterea până aceasta devine vizibilă. Izaya cu Rinnegan observă asta. Energia lui e diferită. spune Izaya serios. E mai întunecată. Iar acum cei doi bruneți sfârșesc în a își da un pumn în față simultan.
Nu cred că o să învingă nici unul, dragule.. se plânge bruneta şi se uită la Izaya. Se pare că nici dacă pleacă din oraş nu scapă de problemele de acolo.
Dede- Admin
Cam așa ceva, băieții par cam la fel. Asta până când se deschide un portal și Black este atras acolo. De ce? Tabăra lui vede unde e și e foarte periculos. Astfel Black dispare de acolo, deocamdată. Eden aterizează lângă ei. Pare că sunt eu. Allan nu a greșit. Dar cum?
NA UITE. ŞTIAM EU CĂ TREBUIE SĂ-L CAPTURĂM! strigă Shirley nervoasă că le scapă băiatul. Om fi îmbătrânit noi, dar tupeul meu tot ăla-i!
Dede- Admin
Meh. Îl capturăm dacă mai vine iar aici. Altfel nu mă bag peste dușmanul lor. spune Izaya mai leneș. Am observat însă în comparație că nu sunt aceleași persoane. Tipul ăla are energia mai întunecată decât a lui Eden. Nu observam asta dacă nu se luptau... se explică Izaya de ce a făcut asta.
Shirley e mai băgăcioasă când îi se pare interesant, aşa că îi se explică şi ei comportamentul. Na bine. Merg să fac nişte gogoşi. Am nevoie de dulciuri când sunt supărată. şi oftează apoi pleacă în casă.
Dede- Admin
Vin și eu. spune Izaya repede și se duce după ea. Allan în schimb a rămas cu Eden Scuze că te-am atacat. Nu știam că nu ai mințit. Nu e nimic. O să revin acasă dacă a rămas întreagă peste câteva zile. Mă chemi atunci și îmi zici atunci tot. O să mai aduc ajutoare. Bye. și se teleportează. Allan a înțeles ce are de făcut și intră în casă să se refacă. Eden s-a teleportat la Raven. Am ajuns. Corpul fetei e gata. Să îmi zici când să îți dau energia.
Riven pune corpul fetei întins pe o masă şi îl ia pe Eden de mână. Nu e nevoie de aprobarea ta, din păcate. apoi îi ia multă energie de îl adoarme şi se adoarme şi pe ea. Spiritul ei merge în ceruri şi sparge cuşca în care e ţinută Julietta, apoi o duce pe Pământ. Ăsta e noul tău corp, draga mea. zice şi îi împinge spiritul acolo. După ce ia forma umană înapoi, se asigură că spiritul e bine în corpul nou, că inima funcţionează şi că totul e ok şi o trezeşte pe fată. Julietta inspiră adânc şi se ridică în fund, foarte emoţionată. Acum să se trezească şi Făt Frumos.
Dede- Admin
Page 63 of 100 • 1 ... 33 ... 62, 63, 64 ... 81 ... 100