Kanie Mansion
2 posters
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mă doare corpul. Dar o să-mi revin. Nu e prima oară când se întâmplă asta. îi spune în gând. Deși a început regenerarea brunetului, tot nu poate să vorbească fără să nu simtă durere. Are arsuri puternice pe partea de sus a corpului la spate, umeri și o parte din piept. În seara asta o să mă fac bine. Totuși ar trebui să nu stai apraoape de mine noaptea asta... Cât timp magia mea neagră îmi regenerează corpul , cele mai negre și violente dorințe ale subconștientului meu o să-mi preia controlul. și continuă să-i zică Ceciliei. Că din punct de vedere fizic nu-l doare să vobrească cu sora geamănă prin telepatie.
Dar nici nu te pot lăsa aşa, Akame.. se plânge şi ea prin telepatie. Se bucură că măcar aşa poate vorbi cu ea, că nah, nu ştia de faza asta. O întoarce pe burtă ca să vadă rănile de pe spate. Din păcate, n-avea magie de vindecare, dar merge la baie, ia un prosop, îl bagă-n apă călduţă şi după se întoarce să-i cureţe rana şi să-l bandajeze. Când e gata, face la fel şi pe piept.
Dede- Admin
Nu vreau să te rănesc, Cecilia. De-aia seara asta vreau să stai singură la hotel. Că nu o să fiu chiar eu când o să adorm și magia neagră îmi va vindeca corpul... și se forțează puțin să își miște mâna ca să îi strângă palma brunetei.
Bruneta termină să-l bandajeze şi oftează lung, abţinându-se din a face drame sau mofturi.Bine. O să merg la hotelul de peste stradă şi iau o cameră pe numele tău. Dar promite-mi că nu te forţezi. zice uşor îngrijorată. Îşi încrucişează degetele cu ale lui şi îl sărută cu grijă pe buze. O să pun şi o vrajă pe camera asta. Poate să explodeze tot blocul, tu nu o să fii afectat. iar acum zâmbeşte şi pleacă.
Dede- Admin
Akame zâmbește satisfăcut și acuma poate să adoarmă. Are încredere în Cecilia și o lasă să plece.Corpul brunetului e încojurat cu energie neagră și întunecată ce-i vindecă corpul mai repede decât e normal. După o oră și ceva Akame se ridică în picioare, ochii îi strălucesc puternic . Încă e inconștient, acuma e condus mai mult de subconștientul lui care e corupt de magia neagră să fie mai violent. Aruncă cu tot ce e în cameră și distruge pereți și obiecte. Clar nu e Akame pe care-l știe Cecilia. Urlă până când simte un miros familial și se oprește.
Oare cine să fie? Izaya? Shirley? Raven? Eden?! Nuuu. Era însăşi Cecilia care nu se putea ţine departe de Akame. Simţise în barieră un flux care-l perturba şi cum oricum nu voia să stea prea mult departe de sora ei, se reîntoarce în blocul respectiv. Abia ajunsese la etaj. Voia să doarmă cu ea indiferent de energia ei neagră, incontrolabilă. Bănuia oarecum în ce urma să se bage, de aia se şi pregătise frumos cu o rochiţă transparentă şi lenjerie intimă minimalistă pe sub kimono-ul negru purtat acum o oră în cazino. Deschide uşa direct şi se încruntă când vede totul distrus împrejur. Deci d-aia mă sâcâia pe mine la cap bariera? Ce-ai? Ori eşti în dureri prea mari, ori vrei să-ţi testezi forţele fizice după regenerare. zice ironic. Simţea că nu e Akame a ei, dar voia să-i cunoască toate părţile, fie ele şi rele. Încuie uşa în spatele ei şi itensifică bariera, să nu intre şi nici să nu iasă nimeni până dimineaţă.
- Spoiler:
Last edited by Dede on Thu Apr 05, 2018 11:53 pm; edited 2 times in total
Dede- Admin
Brunetul când îi simte prezența se uită la ea lung. După miros își dă seama că e o femeie așa că o aruncă în pat. Îi rupe sălbatic toate hainelele , inclusiv sutienul. Dacă Cecilia se așteaptă ca Akame să fie un dulce în starea de acum se cam înseală. De regulă Akame e incontrolabil când vine vorba de sex. Se uită la sânii ei cu gura căscată că-s foarte frumoși. Așa că brunetul îi strânge și îi suge foarte tare, sălbatic și animalic chiar. Da, acum Akame este controlat de instinctele lui sexuale mai sălbatice și nu îl interesează de ce ar vrea și bruneta. De vorbit nu o să vorbească, că e ca un animal în călduri.
- Spoiler:
Eeee, deocamdată-i place masochistei noastre. Totuşi o cam preocupau ochii ăia, că nu i-a mai văzut niciodată. Printre gemete, îşi trece mâna prin părul lui şi îl ridică, să-i vadă mai bine ochii. Akame, mă auzi?
Dede- Admin
Akame nu ii răspunde deloc că nu o înțelege. Brunetul revine din a se bucura de sânii brunetei cu o poftă foarte mare. Ii suge sfârcul cu poftă iar din spatele lui ies niște tentacule subțiri din umbre ce ii înconjoară sânii și ii strânge cât timp el se bucură de sânii Ceciliei.
- Spoiler:
Când vede tentaculele deja se udă. Nu ştia că o să facă şi din acelea, aşa că e puţin mai roşie în obraji şi geme mai cu poftă. Bine, fute-mă, descarcă-te de toată energia asta negativă şi după revin-o la normal la mine. zice mai pasional şi îl strânge cu braţele la pieptul ei.
Dede- Admin
Page 33 of 100 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 66 ... 100