Kanie Mansion
2 posters
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și cum Akame observă asta, grăbește ritmul să fie unul alert, astfel ejaculează mai repede în ea și pe ea de o umple înăuntru și o murdărește serios pe față,sâni abdomen dar și pe fund înafară. Akame râde când o vede așa, revine în forma de fată și ambele fete sunt foarte murdare. Uite cât de perverși suntem noi ca băieți...Ne-am murdărit reciproc. și o sărută pe buze scurt.
Cecilia e fericita și relaxata acum, ceea ce o face sa o strângă pe sora ei în brațe, foarte afectuos. Ce bine a fost. Trebuie sa mai facem așa câteodată.
Dede- Admin
Nici o problemă. Acum poate mă înțelegi și tu când nu te ascult când sunt băiat. Senzația aia de dominare e prea bună. și o mușcă de buză. Când vreau să mai ieșim în oraș doar noi două te fac iar în bărbat și zic că ești iubitul meu. Iar ca să nu fiu recunoscută de prietenii lui Levi voi aplica vechiul meu look de tinerică. și chicotește. La față și trup nu s-a schimbat deloc de când a plecat. Dar are un look mai matur pe care îl poate lăsa acasă și să poarte unul mult mai tineresc.
O sa vedem noi. apoi o sărută pe buze și o pune cu capul la sânii ei, începând sa o mângâie.
Dede- Admin
Lui Akame îi place acolo și se așează moale la pieptul ei. Ce-ți mai place să mă alinți. îi zice brunetei zâmbindui foarte cald.
Meriți, draga mea. Mi-ai luminat viața plictisitoare și monotona. Mă antrenezi, mă stimulezi, ești un tata pentru Celia... Nu puteam cere mai mult de la cineva. Te iubesc mult. îi zice sincer și o pupa pe cap. Știa și ea ca Akame are nevoie de iubire de asemenea și după câte a făcut pentru ea, merita cu adevărat.
Dede- Admin
Lui Akame îi bate inima mai tare decât normal. Simțea și ea printre puținele dăți când e apreciată și iubită. Sub carapacea ei de dură se ascunde o persoană sensibilă. În ultimii ani m-am schimbat. Latura masculină a mea ma făcut să fiu mult mai serioasă și grijulie, să dau de la mine pentru fericirea celor la care țin... Mereu mi-am dorit o familie , Cecilia. Te-am iubit de când ne-am cunoscut și am făcut-o mai mult decât ar face o soră normală. Ceea ce fac acum este imoral, ești sora mea geamănă măritată și cu copil...Dacă nu ai fi fost în situația în care Levi vă ignoră probabil nu mai eram aici. Deși am multe nevoi nu vreau să stric viața nimălui. și astfel Akame se pune peste Cecilia. Te voi face soția mea pe veci și o să umplem casa noastră cu copii făcuți din iubire, îți jur. și o privește în ochi foarte serioasă, dar și emoționată. Aparent latura opusă a ei o face să aibă un curaj mult mai mare decât ar face o fată.
Îmi doresc sa îți fac copii și sa îi creștem în liniște și pace împreună. Vreau sa îți fiu cea mai buna soție, însă după ce am făcut azi, m-ar încânta și sa îți fiu soț, ori barbat, ocazional. zice și zambeste. Îți jur ca după ce ne mor soții, o sa îți fiu loiala și devotata în totalitate. Abia aștept sa îți fac copii. și ca tot era peste ea, o prinde de sâni și o sărută pe buze.
Dede- Admin
Nici o problemă draga mea. Cât timp soții noștrii sunt în viață eu o să-mi schimb puțin look-ul și pe tine te fac drept iubitul meu când suntem amândouă libere. și chicotește puțin. După care geme. Și nu m-ar deranja nici pe mine să-ți fac copii,dar mult mai rar din cauza misiunii mele pe pământ. Simt că rolul meu e mai mult să ajut fiecare persoană din viața mea să crească și să devină independenți. Eden a reușit ce și-a propus, de curând am început să îți cresc viața ție și Celiei...Chit că-mi doresc să fiu mamă de fetiță cândva. și o mușcă de buză și o strânge de sâni și ea.
Înţeleg. Atunci eu o să fiu mama mai des. Chiar îmi place ideea. îi răspunde imediat. Cele două continuă să se giugiulească în timp ce Celia termină cu cam tot ce se putea face prin casă şi acum se uită la un film şi mănâncă nişte dulciuri, că avea poftă.
Dede- Admin
Page 18 of 100 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100