Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 49 of 100 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 49 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue Apr 10, 2018 8:56 am

Și ca acțiunea să fie mai interesantă, carnavalul are acum mai mulți oameni care fac mulți pași și vorbesc orice. Akame era pe partea din față a magazinului unde se ascundea cuplul în spate să se joace ceva. Să spargă baloane cu un ac adică. Ar trebui să terminăm mai repede până nu suntem descoperiți. ii spune Allan în șoaptă la ureche în timp ce ii dă mai multe palme la fund și ii intră și în uter.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 10, 2018 9:44 am

Fata Da aprobativ din cap și se musca de buza. Simte energia lui Akame si e sigura ca și le simte pe ale lor, ceea ce o face sa roșească mai mult.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 10, 2018 9:53 am

Astfel Allan se grăbește și ca să termine mai repede o apleacă pe Cecilia și dă în ea foarte repede și tare până ejaculează în ea după câteva momente. Adrenalina și graba asta la făcut să aibă orgasm puternic, dar și oboseala e mare. Noroc că Allan e vampir și Cecilia e om că nu pot face copii că-s din rase diferite, așa bruneta nu trebuie să fugă după pastile.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 10, 2018 9:56 am

Dar totuși o murdărește, ceea ce necesita un duș. Când termina, se întoarce repede cu fața la el, îl săruta pe buze și începe sa se îmbrace.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 10, 2018 10:05 am

În schimb poate să oprească timpul și să se spele atunci. Allan se îmbracă și el cât de repede poate. Ați terminat? Că mă plictisesc singură. le spune în gând că știa ce fac ei acolo, cum să nu știe? Doar e Akame Helău. Allan pe moment e blocat și nu știe ce să răspundă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 10, 2018 10:39 am

Bruneta nu găsește nimic ciudat în asta. Se îmbraca, aranjează puțin parul și merge la ea prima. Spargi baloane, draga? Castiga-mi și mie o pisica de pluș. zice având o stare mult mai buna acum. Trebuia sa îi mulțumească surorii sale pentru ca l-a adus pe Allan aici și pentru ca a lasat-o cu el, dar nu putea chiar acum, chiar aici.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 10, 2018 10:51 am

Desigur. Imediat mai trebuie să sparg unul. spune Akame bine dispusă și sparge și ultimul balon și câștigă pisica de pluș pe care ii o dă Ceciliei. Allan e gata și stă și el lângă fete. E uimit de relația lor. Nu ești geloasă? o întreba curios. Oarecum. Dar știu că Cecilia are nevoie de tine și trec peste gelozia mea pentru binele ei. Că are nevoi și că tu ai o relație specială cu ea.
Dacă încerci să mi-o furi te fac fetiță de 12 ani și il reînviu pe Joker ca să abuzeze de tine, da?
ii zice pe un ton mai sadic în gând, în timp ce în realitate Akame are un zâmbet și fața ca de îngeraș.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 10, 2018 2:47 pm

Bruneta nu avea de gând sa o ignore oricum pe Akame, mai ales având în vedere ca a făcut un sacrificiu pentru ea. Ia pisica și o sărută pe obraz pe sora ei in semn de mulțumire. Pe gura nu putea, ca sunt în mijlocul oamenilor. Pe unde sa mai mergem?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 10, 2018 2:56 pm

Eu n-am nici o idee. Akame, tu ce zici? întreba blondul pe un ton normal, de parcă Akame nu la amenințat mai devreme. Hmm.La casa groazei nu că nu suntem copii chiar dacă fizic avem imaginea asta...   după își ia o înghețată pentru ea. Mergeți la roată să admirați priveliștea dacă e. Că eu o să mai mă uit aici la ce jocuri mai sunt. Mai ales că ați obosit amândoi mai devreme. și chicotește puțin. Allan dă din cap aprobator și așteaptă să răspundă și Cecilia.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 10, 2018 4:27 pm

Bruneta ar fi vrut sa fie și Akame cu ei, dar dacă ea așa a decis, lasă așa deocamdată. Bine, hai sa mergem. iar cu asta pleacă cu Allan și pisica de pluș.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 49 of 100 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case