Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 26 of 100 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Tue Apr 03, 2018 8:05 pm

Astfel cei doi bruneți revin pe nisip și starea lor de spirit e una mult mai pașnică. Ok. Am înțeles că ești și băiat acum și o vrei pe Cecilia de nevastă. De ce? întreba curios și se pune pe șezlong. E o femeie minunată. Mereu mă sprijină și mă iubește cum am nevoie.
După atâția ani în care n-am simțit nici un pic de pasiune chiar îmi doream să întemeiesc o familie. O iau de soție după ce mor Jr și Levi. Am de gând să o fac fericită și să facem o familie cu mulți copilași.
și o ia pe Cecilia în brațe din spate cu mâinile pe abdomenul ei.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 03, 2018 8:10 pm

Bruneţica roşeşte puţin dar dă aprobativ din cap. Şi eu vreau, Papa! Până ne mor soţii, o să fim în secret. Am cumpărat şi o casă şi nu vreau să mai stau despărţită de Akame! Mi-a ajuns singurătatea de până acum. Tu cu mama aţi stat 15 ani despărţiţi, eu 20. Ştiţi şi voi ce greu şi depresiv este. Aici o atinge pe Shirley şi se pune lângă Izaya. Din partea mea, puteţi face ce vreţi. Am încredere că n-o să vă răniţi sentimentele una celeilalte.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Apr 03, 2018 8:22 pm

Izaya o ascultă atent pe Cecilia și îi vede sentimentele ei sincere. După se uită la Akame. Cecilia te iubește din toată inima, Akame. Așa că dacă chiar o iubești cere-o de soție aici și acum. Asta dacă ai curaj. și îl privește în ochi.Aș face chiar acum Papa..Dar n-am inel. și se uită în jos, se simțea puțin cam prost.Atunci să-ți spun un secret, Akame. Noi persoanele puternice care trăim veșnic pe pământ avem un jurământ al căsniciei mult mai puternic față de cel al oamenilor care e mai mult doar o vrăjeală ieftină. Sufetele pereche își pot da o parte din ei sub forma unui inel iar cele două suflete vor fi legate pe veci iar inele astea le puteți vedea și simții doar voi. Așa că dacă iubirea ta este sinceră, energia ta se va face într-un inel.
Dintre cei cunoscuți doar noi și Jimin cu Serena avem astfel de jurăminte.
îi zice Izaya serios. Akame a ascultat totul foarte atent. Observă cum apusul e pe final iar scena de aici era una chiar frumoasă. Se pune în genunchi în fața lui Cecilia cu palmele lipite. Cecilia,
reapariția ta în viața mea mi-a dat un scop. Acela de a îmi folosi averea, puterea și iubirea pentru a te face fericită pe tine, dar și pe Celia și copii noștrii din viitor. Te iubesc, vrei să fii soția mea?
și își deschide palmele. Sentimentele sincere ale lui Akame se transformă într-un inel negru cu o piatră foarte strălucitoare. Inelul reprezenta viața lui Akame care a fost foarte tristă, iar piatra strălucitoare îi e sufletul și inima lui. Izaya privește atent și mândru toată scena.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Apr 03, 2018 11:12 pm

Fata nu se aștepta la o cerere așa de rapid, însă era o împrejurare Bună. Dacă era și Celia, nu si-ar mai fi dorit alți oameni în plus, dar e timp și de căsătoria adevărată unde sa fie și fiica ei. Revenind, se emoționează și îi apare și ei in maini o verigheta neagra, doar ca nu era de la trecutul ei, ci de la magia neagra. Da, Akame. Din toată inima, da! și cu asta, cei doi schimba inelele. Le pun pe degete și după se fac invizibile.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 04, 2018 1:48 am

Cu ocazia schimbului de inele Akame vede toată viața Ceciliei , vede cât de singură a fost bruneta în tot acest timp și relația lor acum e și mai apropriată decât a fost. Vergheta Ceciliei se face invizibilă. Brunetul se ridică în picioare și îi mângâie chipul cu dragoste. Jurământul ăsta al lor are e mai mult o garanție că nu o să se despartă niciodată. Promit să am grijă de tine, Cecilia. O să-mi dau silința să nu-ți lipsească nimic niciodată. Te iubesc. și o sărută pe buze cu dragoste. Între timp bruneții stătaeau bine pe șezlonguri și priveau tot. Awww. Cererea asta la apus de soare pe plaja de aici chiar e un moment super frumos. îi zice Izaya lui Shirley.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 04, 2018 7:05 am

Știi ce mai arata frumos la apusul soarelui? Un avion privat personalizat. readuce ea în discuție ca o stricatoare de momente, ca brunetul s-a făcut ca ploua când a zis prima oară asta. Cecilia o sărută pe Akame și după o îmbrățișează cu drag. Și eu te iubesc mult.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 04, 2018 9:03 am

O să îți iau, mereu ți-am luat. Pentru asta te fut capră câteva ore. răspunde și Izaya mai urâcios puțin ca un Daddy. Și după ce trece momentul Izaya comentează: Ce vreți cadou de nuntă? întreba Izaya direct. Prezența voastră in viața noastră cât puteți de mult. Că deși am grijă de familie și de copii generației ăsteia, am nevoie și eu de voi. răspunde Akame sincer în timp ce se uită la amândoi. Da, se observă ca latura asta masculină împreună cu experiența de viață a mai maturizat o în gândire pe Akame. E mai familist acum. Oh. Cecilia, îmi poți spune cum face Akame asta?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 04, 2018 10:06 am

Cum face ce? Eu cred ca e natural. răspunde ridicând din umeri și se uita la părinții ei în timp ce o tine pe Akame de mana. S-A obișnuit destul de rapid cu latura aceasta noua a lui și nu o deranjează.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Apr 04, 2018 10:14 am

Mă refer cum are grijă de voi. și își dă ochii peste cap. Nimic special Papa. Îi ofer atenție Ceciliei prin antrenamente și suport spiritual și material. Pe lângă asta antrenez câțiva copii de acum ca să nu mai fie slabi. și ridică și Akame din umeri. Dacă zic că latura asta a luat-o de la tine te superi dragă? și se uită la Shirley zâmbind.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Apr 04, 2018 10:45 am

Sunt lucruri pozitive, deci era logic ca le are de la mine, draga. Se lauda Shirley total evident și chicoteste. Măcar nu te mai reneaga. șoptește fetița către sora ei, fiind destul de surprinsa de cât de calma e mama lor acum.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 100 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case