Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 67 of 100 Previous  1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 67 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sun Apr 15, 2018 11:40 pm

Izaya voia să lenevească, așa că se face în motanul negru pe car Shirley îl adoră așa de mult. În cameră Eden o strânge de mână pe Julietta după care o pupă pe palmă. O să fiți bine amândouă, vă promit asta. și îi zâmbește cald, să-i dea putere emoțională viitoarei mămici.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Apr 15, 2018 11:44 pm

Shirley merge cu motanul intr-o camera oarecare și începe sa se joace cu el și sa îl mangaie. Julietta zambeste cald și calm. Te cred, dragul meu. Pentru tine îmi dau și eu silința sa rezist. răspunde încet. Se bucura de tot timpul petrecut cu el și de atenția pe care o primea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Apr 15, 2018 11:49 pm

Te iubesc. Fără tine nu eram persoana care sunt astăzi. Vreau să reziști și să trăiești că am nevoie de tine, Julietta! Fără tine deși eram o persoană normală cum mi-aș fi dorit înainte să te cunosc, nu mai aveam experiențele cu tine niciodată și nu vreau să te pierd. și uite că e moment romantic între cei doi. Eden îi mângâie tandru burtica ca și copila nenăscută să aibă parte de iubire și tandrețe.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 12:05 am

Ea îl strânge mai tare de mana. Nu regret nimic din ce am făcut, pentru ca toate astea m-au adus azi cu tine. Sunt cea mai fericita femeie și mama care exista. O sa trecem și peste asta, cum am trecut peste toate pana acum. Te iubesc enorm. ii zice sincer.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 12:09 am

Îți garantez asta. Am făcut tot ce se putea face ca noi să fim o familie unită și fericită. Așa că fii puternică. și își unește degetele cu ale ei. Abia aștept ca fiica noastră să ne vadă nunta. Mai e doar un pas mai greu acum pe care trebuie să îl treci. îi zice și el din suflet și din adâncul inimii dorințele sale pure.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 12:18 am

Julietta zambeste sincer și îl trage spre ea, apoi îl sărută lung și dulce. Simpla ta prezenta alături de mine mă încurajează, Eden. Nu îți face griji.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 12:24 am

Și o ia pe argintie în brațe și o pune pe scaunul cu rotile, ca să nu facă efort că o să nască curând. Hai să vizităm insula asta dragă. ii zice mult mai vesel. O plimbare în aer liber aici le ar prinde bine.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 12:32 am

Asta chiar voia și ea. Ies din casa și ea sta cuminte pe scaun, privind împrejurimile. Ce insula frumoasa si-au luat bunicii tai. Îmi doresc sa avem și noi o casa cu împrejurimi așa liniștite.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 12:35 am

Tot pe ocean sau vrei la munte? O pot ruga pe mama să ne ajute cu banii. și chicotește puțin. Eden are încredere mare în Akame că îi va ajuta. Acesta privește atent și admiră priveliștile.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 8:23 am

Ah, nu știu... Unde vrei. Îmi e indiferent. Doar sa nu fie undeva unde e prea frig. răspunde simplu Și își pune mâinile pe burta. Ar fi vrut sa zică ca vrea un mediu prielnic pentru copiii lor, dar la ce sarcina grea se dovedește a fi asta, nu știa dacă era bine pentru ea sa facă iar copii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 67 of 100 Previous  1 ... 35 ... 66, 67, 68 ... 83 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case