Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 68 of 100 Previous  1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 68 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 8:58 am

Atunci o să alegem după ce naști. Că nu ne grăbim. îi spune sincer și ajung în cele din urmă în fața oceanului. Apa e liniștită azi iar afară e un soare prietenos , în sensul că e luminos dar nu bate atât de tare. Eden se pune lângă ea în fund și admiră priveliștea. Experiența pe care am avut-o noi cu călătoria îmi doresc să o aibă și fetița noastră. Te-ai hotărât ce nume să îi punem? Având în vedere că ești mama ei și cunoști mai bine numele de fete, ce ar fi ca tu să îi dai numele?
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 9:31 am

As vrea sa fie ceva frumos, pașnic, dar nu îmi vine nici unul bun în minte... zice încet și se uita la apa, apoi la Eden. Pe când eram moarta, Raven ti-a zis odată ca te ajuta sa mă reinvii dacă îi pui numele primei născute după numele ei, nu? Nu știu dacă a mai adus în vorba asta, dar chiar ar merita la cât ne-a ajutat. Nu e tocmai un nume care exprima ceva pașnic, dar nici nu mă deranjează. îi spune și așteaptă acum și părerea lui. Voia sa cada amândoi de acord pe asta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 10:02 am

Acum că ai dus subiectul ăsta...Da,i-am promis că ii voi da copilului prenumele ei. Și cum îmi țin promisiunile atunci o să îi dăm numele copilei de Raven. îi spune Eden sincer și relaxat. E de acord să își onoreze promisiunea de acum mult timp și să o respecte.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 12:03 pm

Și Julietta e mulțumită de situație. Îl ia pe Eden de mana și se bucura de moment. Abia aștept sa fim părinți.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 12:48 pm

Eden deși știe că nu va apuca să fie părinte prea mult timp, nu poate să îi zică asta Juliettei, cel puțin nu acum când e pe cale de a naște.  Astfel alege să o mintă pentru binele ei. Da, și eu. astfel cei doi viitori părinți sunt fericiți. Din păcate cealaltă mamă, Celia, nu se bucură de tatăl ei Klaus. Jimin a urmărit toată sarcina ei și a văzut-o cât de chinuită a fost în timpul ăsta singură și îi se face milă de ea. Klaus era plecat în deșert să se antreneze. Asta până când vine Jimin. Celia e pe cale să nască. Mai bine ai merge să îi fii alături la naștere măcar... spune blondul serios. Klaus e mirat de vorba și prezența lui, dar rămâne tare. Dar eu nu mi l-am dorit,papa. și îi răspunde pe același ton. Ți-a plăcut când ai dat drumul în ea nu? Fata asta a avut o încredere și iubire în tine imensă! De ce ți-e frică să fii tată mă rog? De îmbătrânit nu îmbătrânești că ești vampir. Fata după naștere nu va avea cicatrici și o să vă puteți distra iar în maxim o săptămână că își revine repede. De bani mă ocup eu. Iar de vrei să stai singur cu Celia , unele zile putem sta eu și Serena cu copilul dacă ești așa disperat de sex. Așa că vino înapoi. Că de pierdut nu pierzi nimic, ai doar ce câștigat. și astfel Jimin prin cuvintele sale sincere îi deschide inimioara aia acră a lui Klaus. Că nu îl judecă cum au făcut gemenele și a explicat rațional tot ce trebuie. La manipulat pe Klaus cum știe el mai bine print-un speach care îi afectează viața direct. Că Jimin știe ce vrea fiul lui și nu zice de alții cum a făcut Cecilia, ci îi zice direct de el. Bine Papa..O să vin. Dar măcar dă-mi voie câteva zile de odihnă. Nu vreau să mă întorc murdar ca acum.  și e mult mai relaxat. Jimin dă din cap că da și se întoarce acasă. Acum are și el sufletul împăcat. Între timp Akame e acasă singură cu Cecilia și părinții lor ( că a trebuit să îi lase puțin pe Julietta și Eden singuri ,lol, plus că nu o pot lăsa pe bruneta mică singură helău!) , că Celia e la spital să fie îngrijită cum trebuie. Celia e pe cale de a naște și boul ăla de Klaus nu s-a întors.Chiar trebuie să îi băgăm altă personalitate! spune afectată și mânioasă.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 1:38 pm

Celia rămăsese însărcinată la câteva zile dupa julietta, deci și ea era în luna a opta și urma sa nască prematur, ceea ce aduce și mai multe complicații. Copilul se agita inauntru și o durea foarte tare burta. În camera cu ea erau 4 asistente și un doctor care încercau sa o îngrijească și calmeze. Deocamdată nu îi se rupsese apa, dar erau siguri ca nu mai are mult pana la asta și la nastere. Nici nu mai are ce căuta în viața ei! Si-a bătut joc în ultimul hal pentru ca nu poate fi un vampir serios. Dacă îl văd, îi rup capul. zice Cecilia încă nervoasa pe toată situația.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 2:22 pm

Bine că tu dragă n-ai nervii așa...Că nu apucam să ne naștem pe ele de erai ca ăsta două... comenta Izaya că tot îi place să comenteze. Ăhm. Ar fii aiurea să îl crească fata singură. Nu mai bine îi punem vrajă la amândoi și gata? și se face în motanul negru la umărul brunetei fără stres. Da Papa. Eventual îi și schimbăm sufletul. comentează și blonda. Și cum Jimin are urechi la tot și toate..Normal că nu îi convine ce vor să facă ei. L-am reparat eu pe Klaus cu o discuție de 5 minute. Nu vă mai faceți planuri de genul că ne supărăm. spune Jimin ce se bagă în grup ca ultimul neinvitat. I-ai schimbat sufletul sau ai folosit hipnoza? întreba curios. Am folosit manipularea bă. Pentru asta trebuie să ai și creier, ceea ce tu nu ai. și normal că-l atacă pe Izaya. Astfel motanul redevine om și băieții au priviri foarte agresive asupra unuia și a celuilalt.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 2:34 pm

Shirley se uita uimita la Jimin, dar trebuie sa accepte situația. Asta e, dragul meu. Unii sunt buni la manipulare, alții la bătaie. si ii pune mana pe umăr, tragandu-l iar la ea. Cecilia parcă n-ar fi acceptat situația, nici reparat așa, deci decide sa nu zică încă nimic și sa vadă dacă Klaus intr-adevăr se va reîntoarce.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Apr 16, 2018 2:49 pm

Astfel Klaus ca să știe fata că se întoarce, ii apare în vis. Celia, o să mă întorc definitiv dacă mă accepți iar... Vreau să te ajut cu copilul. că știe că dacă apare fizic lângă ea nu e ok pt operația ei că e un soc. Asa în vis ar trebui să fie mai ok.. Izaya face o față urâtă și Akame a rămas fără cuvinte. Jimin doar stă și plutește puțin.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 16, 2018 4:26 pm

Am înţeles, Jimin. Sper să se rezolve problema de acum. Mersi. zice ca singura persoană recunoscătoare din familie. Şi cam exact aşa era, pentru că nici Celia nu era prea bucuroasă în vis. Ai auzit că o să nasc curând şi ai zis să revii că poate mă poţi fute iar? Adică toată sarcina mă laşi singură, să mă chinui, fără nici o experienţă ca vampir sau cu un prunc vampir, şi acum ce faci?! Ce vrei de la mine? Să mă umileşti iar? Da, drama era inevitabilă aici. Trebuia şi ea să zică ce are pe suflet.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 68 of 100 Previous  1 ... 35 ... 67, 68, 69 ... 84 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case