Kanie Mansion
2 posters
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100
Re: Kanie Mansion
Akame oftează și o mângâie pe spate. O să încerc să îl duc măcar atunci... Dar nu promit nimic. după care fata teleportează în palmă ei o violetă și o pune pe urechea Ceciliei. Ai fost atât de stresată încât ai uitat de ziua ta de naștere. La mulți ani,Cecilia. și ii zâmbește cald. Akame n-are cum să uite de ziua în care cele două s-au născut. Nu a zis de asta până acum că bruneta era ocupată de nașterea lui Celia. Măcar acum să ii acorde aceeași floare pe care ia dat-o Ceciliei la prima lor zi de naștere sărbătorite împreună când erau micuțe.
Bruneta se uita mirata, având un moment de analiza a situației și zilei, apoi tresare Vai cum am uitat ! Îmi pare rău. La mulți ani draga mea!
Dede- Admin
Akame zâmbește cald și o sărută pe buze.Mă bucur că ne-am reunit. Mă faci fericită în fiecare zi.Nu voi lăsa pe nimeni să ne mai despartă. și o ia în brațe și o strânge puternic.Că da, și ea are nevoie de atenție.
Acum chiar se simţea naşpa că uitase aşa că se teleportează cu sora ei la casa nouă din celălalt oraş, în dormitorul pe care şi-l aleseseră. Era tot negru, cu o oglindă mare pe tavan. Te iubesc enorm, Akame. Vreau să mă revanşez. şi teleportează în mâna ei un trandafir negru, criogenat, că aşa e la modă mai nou, duuh.
Dede- Admin
Oh.Și cum vrei să faci asta draga mea? spune blonda în timp ce îi mângâia chipul brunetei cu drag. Se mai joacă puțin cu ea ca să se mai destreseze Cecilia de toți nervii ăștia provocați de Levi și Klaus, măcar acum când sunt singure!
Îi pune trandafirul în par și după o sărută cu drag. Avem doua variante bune pe care le știi și tu. Pe care o preferi? Vreau sa îți fac pe plac. și aici se referă normal la care sa se transforme în băiat.
Dede- Admin
Hmm. Tu ai nevoie să te descarci iar eu vreau atenție. Așa căă.. blonda o transformă pe brunetă într-un bărbat care e deasupra ei. Îl mușcă de buză și îl lovește la fund ca să îl întărâte.
Ea profita de ocazie și își da repede bluza jos ca sa își afișeze minunatul abdomen, apoi o ia pe fata la sărutări.
Dede- Admin
Blonda își aruncă gheara în pantalonii lui și îi desface fermuarul. Bagă mânuța acolo și îi o freacă pe sub boxeri. Îl sărută pe movaliu pasional în timp ce mâna liberă se joacă cu părul lui.
La fel îi invadează și el tricoul fetei, începând sa îi maseze sânii cu ambele mâini și sa îi tragă de sfârcuri. Era și rândul Ceciliei ca de data asta sa o excite mult pe Akame în preludiu. Îi suge limba și o apasă pe sâni, vrând sa ia totul treptat.
Dede- Admin
Page 73 of 100 • 1 ... 38 ... 72, 73, 74 ... 86 ... 100