Kanie Mansion
2 posters
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mâine dimineață. îi răspunde în timp ce se uită și el în pământ. Pur și simplu nu poate să se uite la Julietta cum plânge și e tristă și tot ce poate face e să strângă din pumn. Am preferat să-ți zic acum ca să nu-ți stric nașterea.
Ea încearcă să înţeleagă că totul este pentru binele lor şi că altă cale nu mai exista ca ei să aibă o familie, aşa că vrea să se abţină. Ştii cât o să lipseşti? întreabă apoi şi îşi acoperă pieptul la loc. Raven Jr începe să plângă când simte energiile lor negative şi triste.
Dede- Admin
Perioada este nedeterminată. Vor să mă facă în înger complet și asta necesita timp. și oftează iar și o privește pe argintie. Merge în față și își mângâie fetița ca să o liniștească.
Raven îl trage pe tatăl ei de mâini, vrând în braţele lui. Julietta deja dădea în depresie şi se gândea cum o să crească fetiţa fără tatăl ei şi, mai important, cum o să fie ea nevoită să supravieţuiască fără Eden. Nu vreau să pleci... Mi-e frică să stau fără tine. îi zice începând iar să lăcrimeze, mai tare, astfel că nu se mai poate abţine.
Dede- Admin
Am fost copilul răsfățat al vieții până acum. Am primit puterile astea de când eram mic, am avut parte de bani mulți de la mama și bunici, tu ai revenit la viață și ai adus pe lume un copil ce nu trebuia să existe. Mă așteptam să plătesc un preț odată și odată ca să fiu sincer. spune brunetul mai la rece și o leagănă pe copilă. Se pune in genunchi și își lipește fruntea lui de a ei. Nu e ca și cum nu o să vă vizitez. Iar în caz de nu pot venii fizic, o să îmi trimit sufletul în visele tale. Aici poți trăii alături de părinții tăi că ș-așa nu ai apucat să stai prea mult cu ei din cauza celor întâmplate, iar de protecție se ocupă mama și bunicii. Așa că nu te panica, ok? și ii zâmbește cald ca să ii dea mai mult curaj. Nu o vrea în depresie deloc
Argintia încearcă iar să se şteargă la ochi de lacrimi şi să se abţină. Şi ea a fost plecată mult când a murit, aşa că trebuie să-l înţeleagă şi pe el acum. Seara asta am nevoie de tine. Nu te las să pleci aşa. îi răspunde pe un ton hotărât. De când născuse, nu o făcuseră încă, dar acum era momentul potrivit.
Dede- Admin
Brunetul zâmbește și o ia de mână și o strânge. Sunt numai al tău. și o mușcă de buză. Știa și el că argintia are nevoi umane și nu o poate refuza. Plus că și el are nevoie de sex ca să se destreseze. Cu Raven ce facem?
O trimitem la Shirley şi Izaya. Din cauza puterilor ei, mi-e frică să o las cu părinţii mei deocamdată. Mai bine când e supravegheată şi de mine. îi explică. Vede că fetiţa se linişteşte aşa că o teleportează la ei, fix în braţele brunetei. Ăsta-i semn că vor să facă sex, pfff. Măcar le-a revenit pofta. comentează Shirley când vede pruncul şi începe să-l legene ca o mamă experimentată. Julietta îl ia imediat în braţe pe Eden şi inspiră adânc. Am nevoie de toată afecţiunea ta până mâine dimineaţă. spune ca o posesivă totală.
Dede- Admin
Astfel Eden o ia în brațe și o strânge de fund și o sărută franțuzește. O trântește pe iarba și stă deasupra ei și începe să o pipăie.
Fata se încălzește toată. Îi răspunde la săruturi și, chiar dacă pe exterior se bucura de moment, pe interior e foarte trista de la gândul ca va pleca.
Dede- Admin
Page 86 of 100 • 1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100