Kanie Mansion
2 posters
Page 77 of 100 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cum Shirley e un invitat special, căuta un joc special mai puțin folosit. Așa că merg amândoi într-o cameră mare plină de jocuri, toată acoperită în aur și luminoasă. N-am un joc preferat, dar pot încerca ceva nou. și după ce dă din palme în mijlocul lor apare o masă ce are o roată în ea. Roata e împărțită în mai multe numere și în culorile roșu și negru, totuși, pentru numărul 0 e culoarea verde. Trebuie să spui ce număr și culoare crezi că o să fie câștigătoare. Nu avem ce trișa aici. spune blondul chicotind aici.Pe ce jucăm? și o întreabă normal. Că bani au amândoi și o mare provocare nu ar reprezenta.
- Spoiler:
Bruneta se uita la jos și după la Jimin. Venise aici cu niște planuri pe care n-avea rost sa le facă discret. Știe ca și ea și blondul sunt oameni direcți. Înainte de toate, Serena știe ca ești aici?
Dede- Admin
Hmm. I-am zis că merg să mă joc la cazino seara asta că nu m-am mai distrat singur de mult. Dar nu cred că va venii aici. Nu este război să vină cu vești rele.Și în plus, fata se bucură de salon. Degeaba ești nemuritor dacă nu te bucuri de plăcerile tinereții. și ridică din umeri. Eu cu Serena avem o relație sinceră și directă. Așa că nu te îngrijora.Iar în caz de va vrea slabul ăla de Izaya va vrea să îți facă rău din cauza mea, nu o să il las. și ii zâmbește șarmant puțin. Ii place să flirteze cu bruneta. Simte că acum universul ia împreunat, gen să fie chit că partenerii lor și-au tras-o de mai multe ori în copilărie. De era altă femeie probabil nu il interesa pe blond. Dar Shirley e altfel.
Shirley e născută să fie altfel. Îmi place ce aud. Atunci o să te mai chinui puţin cât jucăm. Cine câştigă 2 din 3 decide poziţiile în care o facem. şi se apleacă puţin pe masa de joc, privindu-l pe Jimin ca să vadă verdictul. Ştia că n-o să o refuze, dar aşa e frumos.
Dede- Admin
Blondul o strânge de fund puțin și își pune mâinile pe masă după. Foarte bine dragă. Să înceapă jocul. și fiecare dintre ei trebuie să apese pe nr și culoarea pe care o aleg în secret.
Shirley se decide pe numărul 19, apoi apasă butonul şi merge să-şi ia un pahar de vin roşu. Se întoarce şi se pune lângă Jimin. Spera să câştige el rundele, ca să vadă ce îi trece prin cap când e vorba de sex.
Dede- Admin
Well, jocurile sunt random total așa că de dragul brunetei câștigă jocul de data asta. Inca o runda și o să te mușc, rău. spune pe un ton pervers și se uită la gatul ei
Abia aștept. zice și acum pariază pe 0, ca doar ce șanse sunt?
Dede- Admin
Și astfel continuă jocul și nu câștigă nimeni. Blondul observă că bruneta vrea să piardă intenționat, așa că mășluiește mașinăria să pice pe ce vrea el și câștigă. Se pare că am câștigat. și după ce dă din palme, nu mai e nimeni în zonă în camera asta a jocurilor. Ci doar ei doi. Jimin astfel o întinde pe Shirley pe masa de poker, toate cărțile și jetoanele se amestecă pe masă .Se pune deasupra ei și începe să îi lingă gâtul, că da, el voia poziția clasică a misionarului de început împreună cu mușcăturile de vampir.
Shirley inspiră adânc şi se întinde pisiceşte pe masă, lăsându-l pe blond să o conducă. Să nu te abţii. zice încet.
Dede- Admin
Page 77 of 100 • 1 ... 40 ... 76, 77, 78 ... 88 ... 100