Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 76 of 100 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 76 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Sat Apr 21, 2018 7:57 am

Da, dar blonda se controlează bine acum spre începuturile relației lor când voia să o facă toată ziua. Astfel gemenele stau acasă și așteaptă să vină Celia acasă cu copilul a doua zi.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 21, 2018 12:46 pm

Cecilia se trezește devreme, știind ca o sa îi vina fetița și nepoțelul acasă, ca sa pregătească de mâncare și camera copilului fix lângă camera fetei sale. Pe la prânz ajung și "noua familie" adică Celia cu Leo în brațe și Klaus. Bine v-am gasit, dragii mei. le zice imediat ce îi vede și mângâie ușor copilul care se uita curios în toate părțile.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 21, 2018 1:20 pm

Salutări. Vă e foame? Vreți să vă odihniți? Că e loc destul. spune blonda bine dispusă și ea. Klaus răspunde politiocs: Odihniți suntem, dar cred că Celiei i-ar prinde bine să mănânce ceva mai consistent la cât a slăbit-o copilul de putere. spune calm și o strânge de umăr pe Celia când zice asta.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 21, 2018 10:42 pm

Înseamnă ca am pregătit masa la timp. și îi poftește acolo. Astfel, familia încearcă sa aibă ceva normal în timp ce se îngrijesc de bebeluș si încearcă sa treacă peste trecut.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Apr 22, 2018 12:48 am

Și cum în familia gemenelor e acum în sfârșit pace și liniște, trecem la viața altor personaje.Eden cu Julietta sunt la spital că într-o lună o să nască și trebuie să aibă grijă, mai ales la ce sperietură au avut! Dar nu vorbim nici de ei, ci vorbim de Jimin. Foarte mult timp blondul stă cu Serena și face sex, dar are și timp pentru a se bucura de el singur că da , e nevoie. Jimin acum era la cazinoul lui și se juca ca în vremurile bune. Era seară și e singur că Serena se răsfăța la salon.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Apr 22, 2018 2:09 pm

Lui Shirley îi se pusese puțin lata pe blonduț, așa ca s-a uitat cu o vraja la ce face și când a văzut ca e singur, a plănuit o treaba pentru Izaya ca sa plece de acasă, adică o oferta în Canada din urma căreia câștiga mulți bani. Dar omul voia sa se vadă fata în fata și urma sa îl țina ocupat. Astfel, bruneta se pregătește temeinic, cu o rochie mulată roșie ca focul și crăpată la un picior. Purta bijuterii discrete de aur și se vedea ca e înstărită. Merge la acel cazino și își ia un vin rose de băut, după care începe sa se plimbe pe la mese sa vadă Cum sunt jocurile.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Apr 22, 2018 3:17 pm

Jimin în schimb nu era așa pregătit totuși, nu este nici un eveniment important în seara asta ( până să fi sosit bruneta,hăhă) dar nu are neglijent cu costumația lui. Pe lângă freza lui rebelă care e deja obișnuită la blond, mai purta un costum clasic negru cu un ceas rolex de ultimă oră. Astfel vampirul juca darts cu alte persoane de acolo. Și spre deosebire ceilalți, Jimin nu joacă pe bani, ci joacă pe provocări. A ajuns atât de înstărit încât nu mai era nevoie să-și bată capul cu banii, ci doar să se distreze pe seama oamenilor. Că în fond, tot o minte malefică are la urma urmei. În prezent, oamenii cu care joacă Jimin se bat cu miza: Dacă câștig blondul le plătește datoriile la casă, dacă pierd devin sclavii lui la cazino și o sursă de hrană ( că de unde are Jimin și familia lui atâta sânge nu? Că doar nu ia de la spital, dăăăh) Astfel străinii care joacă cu Jimin pierd. Blondul nu are milă de nimeni și se vede pe el ca centru al universului lui. O secretară robot îi conduce spre beci. Astfel bieții oameni devin hrană pentru vampir ( prin sânge) așa cum oamenii abuzează animalele la ferme ( chit, csz) Așa că, după mini drama asta neimportantă Jimin este singur, are un pahar de un sânge foarte strălucitor și rar. Că da, el bea sânge mai mult decât un vin. Îi recunoaște mirosul brunetei de la o poștă și când se aproprie de sala de jocuri o întâmpină. Cu ce ocazie ai venit aici Shirley-san? Că nu cred că te-ai pregătit așa de bine doar ca să-mi strici timpul meu liber, presupun. și face puțin pe educatul aici. Că da, pe lângă oamenii ăia slabi, sunt și o mulțime de oameni,demoni, vampir ș.a. rase care joacă doar de plăcere și nu de nevoie. Normal că aici e mult mai relaxat decât dacă e iar printre bruneți. Se miră de ce nu e Izaya aici sau în oraș, dar o să-i zică bruneta oricum,nu?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Apr 22, 2018 5:37 pm

Am rămas singurică şi am zis să merg prin oraş. îi răspunde simplu, minţind pe jumătate. Auzisem că ai un cazino, dar nu apucasem niciodată să vin. Ştii cum e Izaya... Nu ar fi acceptat. iar după asta se aşează lângă el, într-un mod elegant, picior peste picior, fix cu crăpătura la vedere. Îi ia paharul din mână, îl miroase şi soarbe puţin. Nu m-aş putea obişnui cu sângele, însă arăta tentant.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Apr 22, 2018 7:32 pm

Ești demon acum. Nu mai ești o simplă muritoare de rând încât să nu ii înțelegi gustul. și ii zâmbește șiret. Atunci vrei să ne jucăm? Că sunt o mulțime de posibilități aici.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Apr 23, 2018 9:40 am

Având în vedere ca pentru asta și venise, lasă paharul pe masa și accepta. Du-ma la jocul care iti place ție cel mai mult.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 76 of 100 Previous  1 ... 39 ... 75, 76, 77 ... 88 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case