Kanie Mansion
2 posters
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Brunetul o strânge și el în brațe și o mângâie pe păr. În sinea lui voia să o facă și acum. Dar nu trebuie să obosească. Așa că doar o pupă pe obraz și se bagă la somn.
Bruneta nu vrea ca noua lor viaţă să o afecteze prea tare pe cea veche a lui Akame, aşa că îi dă libertatea să plece în orice misiune vrea, oricând vrea, şi o ascultă când spune că urmează ceva important. Se pun la somn amândouă, iar după ceva timp se învârte şi se pune pe burtă. Aşa nu are s-o excite cumva pe Akame cu formele ei atingând-o.
Dede- Admin
Astfel amândoi adorm. Se face 3 noaptea și Akame deja visa cum o să fie tată și cum o să fie sarcina Ceciliei. Astfel brunetul se trezește din somn, se uită la tavan și la ora ceasului. Dă-o dracului de misiune. O vreau pe Cecilia. și se învârte puțin. E cu fața in spatele ei și o strânge de sân și începe să o maseze ca să o trezească.
Bruneta începe sa geamă involuntar și se mișca puțin. Pune mâinile pe ale lui și îl recunoaște pe Akame, așa ca nu opune rezistenta.
Dede- Admin
Te vreau, Cecilia. ii spune brunetul în șoaptă la urechea ei în timp ce o strânge mai tare de sâni și o pupă pe obraz. Astfel Akame o împinge involuntar pe Cecilia să stea pe burtă cu el deasupra.
Și ea îl voia pe Akame foarte mult, dar era adormită și se trezea mai greu. Nu ai o misiune mâine? întreabă printre gemete, încet.
Dede- Admin
Dă-o dracului de misiune. Nu pot adormi deoarece te tot visez gravidă cu copilul meu și nu mai am răbdare. și brunetul se ridică în genunchi. Își dă jos boxerii în timp ce ei ii dă jos chiloțeii puțin. Ii ridică fundul și o penetrează cu penisul lui erect. Își tine palmele pe pat și se mișcă rapid.
Atunci fata se uda instant la auzul spuselor lui și își baga fața în pernă, gemând mai tare. Și eu chiar îmi doresc sa îți port copilul, Akame. îi zice sincer. Se bucura de alegerea lui, dar îi era și teama acum pentru misiunea de mâine.
Dede- Admin
Akame începe să o strângă de fund și să o palmuiască. Capătul penisului lui ii intră cu nerăbdare în uterul ei ca să o stimuleze la maxim. Se apleacă și ii sărută gâtul cu pasiune, după care o trage de păr.
Ea strânge tare de perna și geme. Își arcuieste spatele și îl apasă cu fundul de solduri. Împrejurarea asta o face sa se excite tare de tot și e toată roșie la fata.
Dede- Admin
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100